Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Găina bătrână face zeama bună? Stai să vezi cocoșul! Gândim la rece la o ciocolată caldă! Ep3


O fată de 20 și ceva de ani mi-a scris că o atrag EXCLUSIV bărbați mai în vârstă. Apoi încă una și încă una, mai ales după două postări în care recunoșteam că și mie îmi plac și mi-au plăcut mereu. Așa de mult mi-au plăcut că m-am căsătorit cu un bărbat mai în vârstă decât mine. 

N-aș mai fi pus încă un post dacă nu-mi scria o fată despre faptul că PRIETENII ei cred că are ceva la cap și au tot tocat-o până a început și ea să creadă că s-ar putea să fie ceva în neregulă. 
Mă iertați că o să folosesc (IAR!) termeni din bucătărie, dar pentru toate fetele care dau în foc doar când bărbatul e “maturat” am o rețetă. 

Primul pas: Ingredientele. 
Draga mea, părinții nu îi alegi, dar de o parte din “prietenii” care te critică doar pentru că păcătuiești altfel decât ei poți să te lipsești bine-mersi!

Al doilea: Metoda de preparare. La foc mare. Niciodată “înăbușită”.
Când prietenii îți spun că pe la 39, când tu o să fii încă model la Victoria’s Secret, el o să fie căzut la coadă la oficiul de pensii întreabă-i pe ce se bazează că dacă iei astăzi un tânăr el va rămâne cu tine 15 - 20 de ani? În secolul ăsta când cele mai multe mariaje se rup înainte de 10 ani? MARIAJE, nu relații!! Astea adesea se înfiripă în mai și expiră în septembrie!

Al treilea: Sosul!
Tata era pasionat de șah. Atât de pasionat încât chiar a murit în timpul unei partide. El mi-a spus: Să joci cu adversari pe care îi bați ușor e pierdere de timp. Joacă numai cu oameni care pot să te învingă, că ai de învățat! 
Așa e și sexul. N-ai ce să înveți de la un începător.  

Ultimul pas: platingul
Mâncarea se pune frumos pe farfurii. Relația e adesea mai atrăgătoare când nu e pusă pe o tavă în fața tuturor. 
Nu mai bine stați voi la o ciocolată caldă cu aromă de trandafiri. Aduși de el. 

Această serie de articole este susținută de ciocolata caldă de la Green Sugar.
6(șase) arome INCLUSIV DE TRANDAFIRI! 0(zero) zahăr. Ia-le acasă direct din link: 
https://www.laboratoareleremedia.ro/?s=ciocolata+calda&post_type=product