Mic dejun delicios cu ovăz, banane și unt de arahide. Fără zahăr!



V-am pregăit un mic dejun atât de gustos! Este hrănitor, dulce, dar fără zahăr! Puteți adăuga lângă el un smoothie rapid și sunteți gata să luați ziua în piept :) Eu și Radu am împrietenit prăjitura asta cu o cafea. Tot fără zahăr. Despre secretul meu, Green Sugar, aflați mai multe de pe pagina lor de facebook sau de pe contul de instagram
Dar nu plecați înainte să vedeți cât de ușor se prepară acest mic dejun! Apropo... nici mie nu-mi place să stau prea mult în bucătărie :)

  Ingrediente  
2 ouă
100ml lapte vegetal
1 linguriță esență de vanilie
2 linguri cu vârf cu unt de arahide
2 banane mari și coapte, pasate bine cu furculița
140g fulgi de ovăz
1 linguriță praf de copt
(îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic)
 40g fulgi de cocos
1 linguriță cu scorțișoară
un strop de sare


1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade.
2. Într-un bol măricel puneți toate ingredientele în ordinea de mai sus. Amestecați foarte bine cu o lingură.
3. Turnați compoziția într-o tavă pătrată 20x20 sau într-o formă rotundă de tartă.
4. Băgați tava la cuptor pentru 30 – 35 de minute. La final trebuie să fie ușor rumenită la suprafață.


5. Asta e tot! Puteți să mai adăugați ca și topping niște unt de arahide. E delicios! Cred că merge foarte bine și cu niște dulceață fără zahăr ;) Se păstrează la frigider.
6. Nu uitați să faceți poze! :)