Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cel mai delicios lapte de migdale! Atât de bun încât și pisica mea este atrasă de el :)


De vreo 4 ani tot fac lapte de migdale în casă. Este atât de ușor de făcut! Ai nevoie de un blender, migdale, vanilie și…. un ingredent secret ;)
O să-mi spuneți că acum laptele de migdale se găsește fără probeme la supermarket. De ce să ne mai chinuim să-l facem? În primul rând pentru că nu este niciun chin, iar în al doilea rând 90% din laptele de migdale din comerț conține aditivi și zahăr!
Ingredientul meu secret care îndulcește minunăția de lapte este Green Sugar Premiun!  Credeți-mă, după ce veți gusta laptele făcut de voi în casă... nu o să vă mai placă varianta de cumpărat :)


  ingrediente:  
150g migdale crude + apă (pentru a le ține la hidratat)
800ml apă filtrată
Vanilie
Un praf de sare
..................
*Green Sugar este un îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic. Recomandat de Societatea de Nutriție din România.

Cel mai delicios lapte de migdale! ❤️Atât de bun încât și pisica mea este atrasă de el! 😂 SLIDE video 👉🏼 Rețeta detaliată pe blog! Link direct în bio! De vreo 4 ani tot fac lapte de migdale în casă. Este atât de ușor de făcut! Ai nevoie de un blender, migdale, vanilie și.... un ingredent secret 😉 O să-mi spuneți că acum laptele de migdale se găsește fără probeme la supermarket. De ce să ne mai chinuim să-l facem? În primul rând pentru că nu este niciun chin, iar în al doilea rând 90% din laptele de migdale din comerț conține aditivi și zahăr! Credeți-mă, după ce veți gusta laptele făcut de voi în casă... nu o să vă mai placă varianta de cumpărat 😁

88 Likes, 2 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "Cel mai delicios lapte de migdale! ❤️Atât de bun încât și pisica mea este atrasă de el! 😂 SLIDE..."

1. Nu-mi place sa aștept, dar am fost nevoită. Cu o seară înainte am pus migdale într-un borcan și le-am acoperit cu apă. Le-am pus în frigider la înmuiat peste noapte. Cu cât stau mai mult la hidratat cu atât laptele va fi mai cremos.


2. A doua zi le-am scurs bine de apa murdară și le-am clătit cu apă curată. O să rămâneți surpinși când o să vedeți ce culoare închisă are apa în care au stat.
După ce le-am clătit le-am pus în blender cu 800ml apă filtrată. Am mixat 2 minute după care am strecurat tot laptele cu ajutorul unui săculeț special. Puteți folosi foarte bine și tifon. Stoarceți foarte bine tot laptele. Vedeți filmulețul mai sus ;)


3. Am pus laptele strecurat înapoi în blender împreună cu vanilia și îndulcitorul Green Sugar.  Am mai mixat 1 minut și gata! Cel mai delicios lapte din lume este acum la mine în frigider :D Se păstrează la rece 3-4 zile. Agitați-l puțin înainte să beți.


Chiar și pisica mea a fost tentată de laptele de migdale :)) Ăsta e un semn bun la cât de pretențioasă o știu eu pe Eva.
P.S. Nu-i așa că ochii Evei sunt ca migdalele? :)))


Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/