Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cum îți convingi copilul să ia calciu, magneziu și propolis? Le ascunzi pe toate într-o prăjitură! Pe care nici măcar nu este nevoie s-o faci tu!


V-am mai spus că am doi critici culinari extremi de pretențioși: Mădălina, fiica lui Radu și Dani, nepotul meu. Când era mai mic, Dani a zis la masă cu toată lumea că “e atât de sănătos încât îmi vine să vomit!” :)) Iar Mădălina nu mânca până de curând decât bezeaua de la Pavlova! :))
Din fericire și specialiștii de la Green Sugar au copii! În mod sigur au avut și probleme cu ei când au vrut să le dea calciu, magneziu, B-uri, etc. Altfel nu se explică de ce au făcut atâta efort ca noile batoane HAI cu Green Sugar să fie atât de bune la gust!


Deși sunt mici și nu se simte niciun gust neplăcut, batoanele HAI cu Green Sugar conțin doze suficiente de substanțe active așa că fac într-adevăr diferența. De exemplu:
HAI cu Minerale Marine conține 400mg de calciu pe baton, adică 50% din Valoarea Nutrițională de Referință și B-uri atent dozate între 23 și 71% din VNR.
HAI cu Propolis are 110% VNR vitamina D2 NATURALĂ!
HAI cu OMEGA 7 punctează la Seleniu, Zinc, Crom și B-uri astfel încât două batoane pe zi acoperă o parte semnificativă din necesar.
HAI cu COLOSTRU ajută creșterea cu B1, B2, B3, B6, B8, B9. Nici nu știam că sunt atâtea! :))
Am lăsat pentru final HAI cu ACEROLA! Copiii se împart în iubitori de Vitamina C (care le-ar mânca ca pe bomboane) și ceilalți, majoritatea, care nu pot suferi gustul acru. Dulcele este noul acru! ;) Un singur baton conține 80mg de Vitamina C NATURALĂ 100% VNR!


Folosește codul meu RAMONA10 pentru orice produs comandat pe site și primești 10% reducere! Pentru cei care mi-au descoprit mai târziu blogul, repet că NU iau niciun procent din cumpărăturile nimănui! Această reducere a fost negociată cu partenerul Green Sugar exclusiv ca o formă de mulțumire față de voi, cei care mă citiți. ;)


Sănătatea nu a fost niciodată atât de savuroasă! Comandă noile batoane Hai! cu Green Sugar! 😍 5 sortimente delicioase super moi! Destinate copiilor, dar și adulților! 😉 Tu pe care îl alegi?

255 Likes, 7 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "Sănătatea nu a fost niciodată atât de savuroasă! Comandă noile batoane Hai! cu Green Sugar! 😍 5..."