Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Doi inconștienți frumoși ne-au ales să le fim nași! Cum le-am distrus nunta din vie cu o bătaie epică în fân!


Nu există un manual pentru ”cum să fii un naș bun”, cum nu există un manual pentru “cum să fii un prieten bun”.
Când Mari și Mihai ne-au propus să le fim nași, replica lui Radu a fost: “sunteți siguri că vreți să fim noi?” Radu și Mihai se cunosc de vreo 15 ani așa că finul cam știa ce-i poate pielea “nașului”… Despre mine putea doar să presupună că… “cine se aseamănă se adună” :) Eu și Mari n-am avut nevoie de 15 ani ca să fim sigure că o să ne înțelegem! 
Duși cu capul, mai puțin normali, dar totuși suntem doi oameni obișnuiți și foarte fericiți că ne-au ales pe noi. Acum... sper că și ei și să nu regrete mai târziu. :))

V-am promis o poveste, dar nu vreau să o spun din cuvinte, ci din imagini. Nu o să vă țin prinși în text pentru că asta este o postare în care îmi doresc să vă țin prinși în fața pozelor.
Iată-i pe viteji făcându-și curaj! :) 


La făcut curaj femeile au fost aproape egale cu bărbații! :)


Fusta mea, fustițele domnișoarelor de onoare și rochia de mireasă au fost făcute de... MIREASĂ! Da! Mari s-a ocupat de hainele noastre. Pentru că îi place atât de mult să creeze haine și are talent am încurajat-o să se țină de visul ei.


Există și poze mult mai reușite din piscină, dar sunt interzise minorilor! :))


Cred că am făcut mai multe poze cu mireasa decât cu nașul :)) Radu nu prea stă la poze. Se potrivește de minune cu finul lui, Mihai, care s-a pozat numai rugat. :))


Prințul n-a venit, dar și-a trimis calul! :D


Love is in the air. Friendship is down to earth!


L-am prins la o poză! :) 


Așa zâmbim după un singur pahar! :D


Pup-o!!!


De bună voie și nesilită de nimeni!


Prietena mea, Ramona Macovei, a făcut un decor atât de frumos! Habar nu avea ce urma să se întâmple doar câteva ore mai târziu!


Încă nu se învârtea totul cu noi! Ne învârteam chiar noi cu preot cu tot! :)) Nu-i așa că am fini frumoși? Dar și noi suntem niște nași fini! :D Așa s-a numit grupul nostru de whatsapp!


La nunta lor am plâns, dar nu în poza asta. Aici Mari a fost atât de amuzantă încât nu m-am putut abține! 


Băieți... s-a mai dus una!Aici mi-a spus că are o rezervă de Jägermeister! :D


Lui Mihai nu știu ce i-a spus... dar părea foarte fericit. :)


Blurred lines...


More Ramona Macovei magic!


Cum am ajuns aici? Clar lipsesc niște cadre de unde ni s-a rupt filmul! :))


Am inventat un obicei nou: răvășitul miresei!


Splendoare în iarbă! 


Nașii trebuie să fie părinți spirituali. Noi am preferat să fim tovarăși de joacă! :)Nu vă supărați, câte calorii arde o nuntă la care s-a dansat non-stop?


După atâta efort parcă merge și un tort! :D


Nimic din ce v-am scris și arătat în imagini nu s-ar fi întâmplat atât de frumos fără Ramona Macovei și echipa ei magică. Se numesc NUNTĂ LA MARE și sunt mai mult o familie decât o firmă. Tot ei s-au ocupat și de nunta noastră! După succesul acestei nunți în vie garantez că orice petrecere  cu ei este mai vie :)) 
Foto: Dan Ene.