Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Verzitura fresh. Smoothie nr.1 (ananas, spanac si menta).



Cum va spuneam dragii mei pe facebook, lenesul meu a fost ieri la sala dupa muuuuulta pauza. Se plange ca alearga mult, pune poze pe instagram cu tot felul de aparate care contabilizeaza cat a ars el la sala. Ce e drept, nu freaca menta, dar eu am folosit menta chiar in reteta care urmeaza. Ca sa nu se mai planga ca din cauza mea se ingrasa (asta pentru ca il pun sa manance tot ce gresesc) aseara l-am surprins cu o verzitura foarte fresh. :) Am dat fuga repede la un supermarket si am cumparat fix ce vedeti in poza. (am uitat sa pun lime'ul).
Mi-am pregatit un bol si am inceput joaca. Am folosit doar jumatate de ananas taiat in bucatele. O mana de frunze de spanac, o para coapta decojita si taiata si ea tot in bucatele, 10 frunze de menta, 1 castravete mic curatat, 1 lingura miez de nuca si sucul de la 1 lime. Toate in bucati mici, asezate frumos in bol. Aratau atat de bine incat Radu mi-a complimentat "salata" si mi-a cerut sa o mancam asa pur si simplu. Cred ca era in faza aceea de sevraj numita foame. Dar joaca abia incepuse. Cum sa-i dau sa manance asa? 
L-am gonit din bucatarie. S-a dus la calculator. A mai scris un post. A mai facut niste mii de vizualizari. Sunt aproape geloasa. Prea isi imparte mintea cu toata lumea, dar burtica lui e numai a mea :)


Acum vine partea cea mai usoara. Am pus toate bucatelele taiate in robotul de bucatarie si am blitzuit cam 2min. Ah, sa nu uit. Am mai pus in robot si 4-5 cuburi de gheata :D Am turnat verzitura cea super fresh in 2 pahare mari si am ornat cu o feliuta subtire de castravete. Pe mine "m-am impresionat". Mai trebuia sa-l impresionez si pe el. L-am chemat inapoi dupa ce l-am gonit mai devreme...  


Daca va spun ce a zis el despre vezritura o sa spuneti ca ma lauda oricum. Asa ca va las pe voi sa incercati acasa si sa-mi trimiteti poze cu verziturile voastre :)