Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Smoothie delicios nr.3 (din fructe congelate).


Se zice ca nu poti sa combini utilul cu placutul. Si se mai zice ca nimic nu are gust mai bun decat succesul, indiferent ce trebuie sa inghiti pentru a-l obtine. In perioada asta in care toate femeile care merg la plaja mai trag cu ochiul una la alta, toate vrem sa aratam bine. Eu cred ca se poate sa mananci si gustos si sanatos chiar si atunci cand de fapt bei :)
Da, va propun un desert pe post de mic dejun!
Un smoothie in trei variante! Daca adaugam nuci/migdale/ovaz/orz iese un mic dejun chiar consistent. 
Va spun cum procedez eu: m-am dus in piata mea preferata volanta de la blocul "connex" si am cumparat in cantitati mai maricele fructe romanesti de tot felul. Piersici, caise, afine, zmeura, capsuni. Acasa le-am spalat si le-am portionat pe fiecare in pungute mici si le-am bagat la congelator. Asa ca am in fiecare dimineata portia de fructe pentru smoothie-uri. Azi va arat micul nostru dejun din fructe congelate.


  Ingrediente (pentru un pahar mare)  
  • 200ml lapte vegetal (soia, migdale, orez)
  • 1 banana coapta
  • 1 pahar de fructe congelate la alegere (zmeura, afine, piersici, mango, etc)
  • 2 linguri cu varf de iaurt grecesc
  • 3 linguri de fulgi de ovaz
  • 2 linguri de migdale sau nuci
  • 2-3 linguri de miere (dupa gust)


Am curatat banana, am rupt-o in bucati mari si am bagat-o la blender alaturi de toate celelalte ingrediente. Puneti lichidul la inceput sa-i fie usor blenderului sa le amestece cum trecuie :) 


Puneti intr-un pahar mare si savurati. 
Pana la urma daca micul tau dejun va fi pentru el doar un desert, nu e chiar atat de grav. Spune-i ca de cele mai multe ori calitatea nu vine in canitati mari ;)