Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Rețete rapide de stil fără fițe - episodul pilot :) Made in Romania.


Haideți să ne "auzim" mai des. Am luat o pauză de blog, nu voit, ci din lipsă de timp. Nunta și alte calamități naturale :D N-am mai gătit nimic senzațional în ultima vreme, dar am avut altfel de momente senzaționale care nu țin neapărat de mâncare.
M-am decis să vă scriu pe blog atunci când simt că am ceva de transmis. Chiar și atunci când nu este vorba de vreo rețetă. Nu de mâncare, dar poate fi o rețetă delicioasă despre viață. Știu, zilnic ne trec sute de "rețete" prin fața ochilor, gen: "cum să fii fericită", "cum să te îmbraci în trend" sau "cum să-l păstrezi lângă tine toată viața"

Pe bune??? Haideți să adaptăm aceste rețete perfecte după placul și stilul nostru de viață. Am încurajat toți cititorii mei să adapteze rețetele din carte atunci când simt nevoia sau le lipsesc anumite ingrediente. Totul trebuie adaptat după noi. Nu suntem trași la xerox! Dacă vara asta sunt în trend ochelarii de soare „cat eye” asta nu înseamnă că trebuie să arătăm toate la fel. Da, știu! Ne simțim cumva obligate de producători, de bloggeri de fashion, o nebunie întreagă, un complot mizerabil.


Acum două zile mi-a scris o fată pe facebook. M-a rugat să-i spun de unde îmi cumpăr hainele pentru că sunt simple, cu bun gust și în același timp elegante. Cumva se regăsea în stilul meu. I-am răspuns că sunt bucuroasă că mai există oameni care apreciază simplitatea și clasicul.

Acesta nu este un articol de reclamă. Nu promovez niciun brand de haine. Promovez curajul pierdut de a fi noi așa cum ne dorim să fim.
Da, sunt naționalistă! Cumpăr multe produse made in Romania. Mi-am rupt picioarele în zeci de stiletto românești căutând perehea perfectă :)) Nu am renunțat deși nu am găsit-o încă.

Vă spun sincer, la început, când eram invitați la tot felul de evenimente mie mi se făcarea rău la propriu. De ce? Mereu mă gândeam că-mi trebuie ceva scump, ceva fashion, ceva ce n-am mai îmbrăcat că doar e aiurea să te îmbraci cu aceleași haine la două evenimente diferite. AIUREA! E totul în mintea noastră! Nu este deloc aiurea să porți o rochie de mai multe ori. Mai ales dacă arăți trăsnet în ea.
Ne facem prea multe griji și uităm să fim noi.  

O să împărtășesc cu voi de azi încolo și altfel de rețete care la mine au funcționat :)


Foto (made in Romania): STUDIO BĂRĂGAN
Rochie (made tot in Romania): BIEN SAVVY
Păr: Petronela Pruteanu
Make-up: Roxana Minea