Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Dacă devine suspicioasă când îi oferi flori fără motiv înseamnă că se întâmplă prea rar :)


Dragostea le prostește pe femei, așa că, dacă te iubește, e simplu s-o păstrezi, dar e ca o stare de ebrietate din care, daca ea se trezește, o sa te doară capul pe tine.
Oferă-i în fiecare seară cel mai bun vin, cele mai frumoase cuvinte, un oraș care să întoarcă mii de priviri după ea și o casă unde să se ascundă de ele.
Oferă-i doi ochi ca două guri.
Femeii îi place să fie mâncată din ochi.
Oferă-i atenție, că altfel slăbește.
Oferă-i încredere, că de-asta-ți gresește.
Nu-i căuta în coarne, că se prostește.
Nu-i face prea multe reproșuri, că i se acrește.


Las-o să-ți vorbească. Cu cuvintele ei. Nu te aștepta să-ți spună totul clar, ca un bărbat, doar știe toată lumea ca femeile plătesc mai mult la telefon decât bărbații. Dacă eram în stare să ne spunem viața pe scurt poate ne ajungeau și nouă 5 minute.
Nu uita aniversarea voastră, dar ai grijă să nu vă bucurați doar o dată pe an.
Oferă-i flori și când n-ai gresit, oferă-i brațul și când n-are nevoie.
Telefonul din poza de mai jos e la modă acum, gestul de a oferi flori nu se demodează niciodată!


Am primit de la Radu florile din poze acum 5 zile. Mi le-a trimis la birou. A fost un moment tare simpatic. Băiatul cu flori a intrat în biroul nostru open space și mi-a rostit numele tare. Curiozitatea nu a fost doar din partea mea :) Când am desfăcut biletul... era EL. Al meu Radu.
Da, am spus acum 5 zile pentru că abia azi am apucat să-l pozez. În sfârșit niște flori care rezistă. Băiatul cu flori chiar există. Îl găsiti aici: