Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Toate fetițele visează la o rochie de mireasă perfectă încă înainte să întâlnească bărbatul perfect


Toate fetițele visează la o rochie de mireasă perfectă încă înainte să întâlnească bărbatul perfect. Uneori ești atât de norocoasă încât realitatea depășește visul :)
N-aveți idee de câte ori mi-am măritat păpușile! O rugam pe mama să le facă la mașina de cusut rochițe de mireasă din batiste albe. 
Cu cine le măritam? Niciodată cu Ken! Mi se părea plictisitor, arogant și - ca să fiu sinceră - n u prea mi se părea bărbat. Îl aveam însă și pe Superman! Ăla da bărbat! 
Anii au trecut și nu mai cred că tot ce zboară se mănâncă. Cine l-ar mânca pe Superman? Aproape totul s-a schimbat, dar rochia aceea de mireasă părea într-un fel ciudat să nu fie pentru mine deși n-am încetat să mi-o doresc niciodată. Nu mă plâng, am avut parte de multe lucruri bune în viață, dar femeia care spune că nu-și dorește rochie de mireasă minte de îngeață apele. 


Nu cred că puteți să vă imaginați combinația de bucurie și frică în momentul în care am realizat că mi se întâmplă! Ce model să aibă? Miza e imensă și sunt atâtea variante și o singură nuntă. Crezi că știi ce vrei și apoi îți dai seama că nici măcar nu știi UNDE să o faci, cu atât mai puțin cum să arate. 


Norocul meu a fost întâlnirea cu echipa Bien Savvy
Le apreciam munca de la distanță, dar am fost foarte stresată când ne-am întâlnit prima oară. Dacă sunt niște arogante? Dacă zic “lasă că știm noi mai bine”? 
Am descoperit repede că într-adevăr știau mai bine decât mine, nu erau la prima rochie și îmbrăcau deja femei fericite din Franța, Spania, Statele Unite, Canada, Emiratele Arabe și UK. În ciuda acestui palmares, erau dispuse să își pună talentul și experiența la dispoziția mea, o fată oarecare din București. 


Cu fiecare rochie probată simțeam că ne împrietenim, deși în alte părți deranjezi când faci asta “ce nu te decizi o dată”. 
Nu m-am decis nici după a zecea rochie pentru că e foarte greu să alegi când toate sunt frumoase! Și ce materiale! La fel de speciale ca ziua aceea pe care  simți că ai așteptat-o și ți-ai imaginat-o o viață. Demne de o regină, chiar dacă și numai pentru o seară. Cenușăreasa l-ar fi dat gata pe prinț mai repede într-o rochie BienSavvy că nu fac numai rochii de mireasă, iar rochiile lor de seară sunt o încântare.


Sunt o femeie fericită. Am găsit bărbatul perfect pentru mine și m-am măritat cu el într-o rochie de vis! Pentru toate Single ladies, vorba lui Beyonce, nu știu de unde să găsiți bărbatul, dar știu sigur de unde să vă luați rochia! 
Încearcă o experiență virtuală pe biensavvy.ro, dar o recomand pe cea reală. În București îi găsiți pe Strada Popa Soare, la nr. 26. Cu un telefon înainte ;)
+40757 370 108   |   +40766 635 060