Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cum să păstrezi un bărbat


Să fie ca pe site-urile de femei: Cele 10 reguli…
Nu joc după reguli. 
NU AI CUM să păstrezi un bărbat. Gata, am zis-o. 
Sigur că ai cum să-l sperii de să se ducă și la Muma Pădurii numai să nu mai audă de pantofii pe care iar nu i-a lăsat la intrare sau de capacul de la wc. Asta, mai ales, le pune capac. 
Te cerți din lucruri mici până când, în loc să-l dresezi, vei avea un bărbat care simte că toate conversațiile voastre sunt în contradictoriu. 
Ești picătura chinezească. 
Dacă nu-l sperie asta, il sperie liniștea ta. Femeile, când își câștigă liniștea emoțională, își pierd silueta. Bărbatul e What you see is what you get. Dacă te-a luat de 46 de kile, și peste 10 ani tot 46 se asteaptă să ai! Chiar dacă între timp ai trecut prin două nașteri!

Doamnă pe stradă, gospodină acasă. Bullshit. Nu o să rămână niciun bărbat cu tine pentru respectul pe care îl stârnești în societate, nici nu o să refuze o aventură cu o tinerică pentru că acasă îl așteaptă o fasole cu ciolan sau o supă cu zdrențe de ou. Alte zdrențe îi vor capta atenția. Care nu-s nici măcar atât de proaspete ca alea  din oala. 
Doamna, gospodina, mai era ceva?
Sigur că da. Iubește-l să nu mai fie în stare nici să se gândească la alta. Să aibă cădere de calciu, să iasă deshidratat din dormitor. 
Niciunul nu o să se plângă că n-are ce vrea în frigider, dacă are ce-i trebuie în pat.
Dar nici așa nu poți să știi sigur că-l păstrezi.
Pentru că oricât de mult te străduiești să placi cuiva, să te schimbi pentru el, bărbatul acela trebuie să te placă pentru cum ești tu. Cu bune și rele. Că atunci când ne sare țandăra toate ne transformăm la loc. Și el trebuie să ne placă și așa.

Când bărbatul e foarte tânăr mai contează și cât de mulți te vor. Îl păstrezi pentru ca lui ii place că alții te plac. Unii nu se maturizeaza și functionează asta până mai târziu. E o capcană. La un moment dat o să îmbătrânești, nu vei mai avea admiratori și nu-l vei mai avea nici pe el. 
Dacă așteptați o rețetă de ținut bărbatul acasă, îmi pare rău că n-o am.
Și nu, nu e adevărat că nimeni nu pleacă dacă e fericit. Pentru că de multe ori nu-ți dai seama cât de fericit ai fost decât când a trecut.



Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei - GV on Saturday, 10 August 2019