Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Atacul clonelor! Sau cum ai ajuns să nu-ți mai recunoști iubita.


Vreau să scriu de multă vreme despre acest subiect. Nu e că nu am avut curaj, dar am avut niște motive clare pentru care m-am abținut. Nu este ceva ce voi nu știți sau nu ați sesizat. Ba mai mult, cred că vă și deranjează la ochi.

Prea multe femei înceracă să fie frumoase ca de pe copertă. De pe ACEEAȘI copertă! Atacul clonelor. Vorba celor de la Paraziții: toate-s la fel. La fel de brunete, la fel de buzate și la fel de mult pensate. De multe ori și cu același fel de haine, același gen de poșete, doar brandurile diferă. Sunt sigură că dacă mâine Calvin Klein ar scoate o paporniță din rafie ar fi Fratelli plin de ele. Nu m-ar deranja că sunt papornițe, ci că sunt toate la fel.
De ce am ajuns aici? Cum unde? Aici, acum, unde aproape 70% dintre femei arată la fel. Barbie ar fi invidioasă pe voi fetelor! Ce nu mi se pare normal? Sigur, normalitatea încă nu este definită, dar totuși, ceva nu este în regulă.

Eu și Radu nu prea suntem genul să mergem la evenimente mondene, dar când o facem (din motive obiective) avem senzația că suntem într-o matrice. Vă mai amintiți de Agentul Smith din Matrix? Așa am eu sanzația câteodată. Suntem într-un program unde unii își bat efectiv joc de noi, femeile. Ne-au amețit creierul. În anii trecuți era la modă să fii o slăbănoagă, să ți se vadă oasele. Nimic sănătos în asta. Desigur, ne-au convins! Am intrat la diete, ne-am înfometat, ne-am frustrat, nefericire maximă! Pentru ce? Pentru că așa era trendul dictat. Buuuun! Acum mai nou e la modă să ai fundul mare! MARE! Noul trend e să te duci la sală și să-ți lucrezi poponeața. Să ți-o mărești! NU! La sală te duci de plăcere, nu urma trenduri.

Uite, mie mi-e o silă fantastică să merg la sală. Eu sunt fix opusul lui Radu. Am senzația ca timpul petrecut pe drum/timpul petrecut în vestiar/timpul cât mă schimb....la naiba! Îmi rezultă prea mult timp pierdut pentru o ora de antrenament! Dacă tot nu urmez vreun trend de mărirea fundului, cred că orice mișcare e bine venită. Afară cu mine! Din casă. Îmi place să merg. Face bine mersul.

Bun, am bifat mărirea fundului. Ce mai avem? Buzele! Voi nu vedeți că aproape toate buzele (mă refer la alea lucrate) sunt la fel? Ce naiba se întâmplă cu voi fetelor? Cine a spus că buzele mai subțiri nu sunt sexy? Acel botic la fel de fiecare dată pe care îl vezi de 30 de ori pe zi, dar de fapt sunt 30 de guri.
Sprâncenele. Silicoanele. Aceeași treabă cu buzele. Ai senzația că există un singur estetician! Al naibi estetician, mult are de lucru. Eu cred că s-a plafonat. Așa rezultă din creațiile lui.

Ce ma îngrijorează cu adevărat? În momentul în care te întâlnești cu un astfel de grup de fete și toate au ochelari de soare... nu le mai ovservi decât buzele și coafura. Care ghici ce? Sunt toate la fel! Cam nasol.

Cunosc multe astfel de clone care în interior ascund niște femei mișto, inteligente, cu o carieră. De ce s-ar uniformiza o asemenea femeie? Pentru că alfel se simte exclusă din grup! Și la cât de puțin timp are chiar nu vrea să-l petreacă singură.

Credeți-mă, e mai bine să fii oaia neagră chiar dacă asta înseamnă că ești singura blondă dintr-o turmă de brunete.