Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

CUM SUNT ȘI CUM VREAU SĂ PAR


Cel mai mult îmi place să mă amuz pe seama mea. Îmi place să râd de defectele mele și nu să mă domine ele pe mine. Îmi place să râd de cearcănele mele și nu să mă deprim în oglindă.
BULLSHIT! Cum m-am descris mai sus... așa aș vrea să fiu. De fapt sunt ca tine. După ce că mă trezesc cu fața umflată, îmi mai și cade după ce mă uit în oglindă. Îmi vine să dau undo nopților pierdute, delete tututror paharelor cu vin și home mai devreme de 1 noaptea.
Nu se poate. Dar eu folosesc un antivirus. El este FEMEIE. O cheama gabi.exe :)) Nu este o aplicație, dar aplică un machiaj de senzație! Sigur, cearcănele sunt la locul lor sub machiaj așa cum caracterul se ascunde în spatele unei politeți de fațadă. Dar hai să fim sincere! Dacă le-am spune tuturor colegelor noastre ce gândim despre ele și ele ne-ar spune ce cred despre noi n-am mai putea să mergem nici la serviciu. :D Politețea asta ne ajută moralul. La fel și machiajul.


Am observat o reală problemă în cercul nostru, fetelor. Ne cam împărțim în două tabere. Grupul clonelor care din nefericire sunt toate la fel și grupul femeilor care pur și simplu nu mai au încredere în frumusețea lor (poate din vina clonelor). Frumusețea aia diversă și naturală. În 10 ani o să ajungem să ne facem cruce pe stradă când pe lângă noi va trece o femeie fără buze puse, sâni măriți și alte proceduri.


Rămâneți naturale. Când vrem să fim altfel, noi femeile avem un mare avantaj față de bărbați. Ne tragem un machiaj și gata! Suntem ALTFEL. Poate ai adunat ceva nopți nedormite pentru că a trebuit să înveți, sau să-l îngrijești pe bebe mic. Avem multe motive să nu dormim. Un machiaj îți poate pune zâmbetul la loc pe față.


Nu trebuie să-ți mărești buzele pe bune, o poți face din machiaj. Gabi mi-a arătat că se poate. Lasă-ți sprâncenele naturale! Nu le mai rade! Nimic nu este mai artificial pe fața unei femei decât niște sprâncene desenate. Nici eu nu am niște sprâncene senzaționale, dar le las așa cum sunt, din când în când le mai conturez puțin cu ajutorul machiajului.


Radu a stat pe lângă noi și ne-a făcut câteva poze. Gabi a început cu un machiaj de zi și a terminat cu unul de seară. L-a folosit pe cel de zi ca și bază și din câțiva pași la transformat într-un machiaj senzațional de seară.


Mi-a plăcut totuși jucăria cu care mi-a aplicat fondul de ten. Aerograful. În viața mea nu am avut fondul de ten atât de uniform aplicat :D Să nu mai vorbim de acoperire... piele de bebeluș! De fund de bebeluș :))


Data viitoare vreau să mă învețe cum să mă machiez doar cu produsele mele de acasă. Și credeți-mă, nu am multe. O să fac un scurt tutorial cu ajutorul ei.
Eu am vrut să mă facă mai... naughty. A reușit? 




Un video rapid cu "joaca" noastră :)