Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Niciun bărbat nu-ți complimentează pantofii dacă nu vrea să ajungă între ei :))


Nu ma prea omor dupa politețe. 
E o mare diferență între un bărbat politicos și un bărbat sincer!
Politețea e doar un mod de a exprima unele gânduri și chiar mai des un mod de a le ascunde. 
Am crescut printre băieti. E un mare avantaj pentru o fată. Nu doar că aveam cu cine să merg în oraș păzită ca de o gașcă de frați mai mari, dar îmi și auzeam “frații” vorbind despre “gagici”. Apoi vorbind cu ele. Mare, mare, mare diferență. 

Desigur, am crezut că sunt deșteaptă și m-am ales la rândul meu cu o porție cinstită de bărbați pe care m-aș fi bucurat să nu-i fi cunoscut. Poate că totuși a fost bine pe termen lung pentru că una e să “ți-o furi” și să înveți la 20 de ani și alta e să ai surpriza la 35. 
Poate nu trebuia să zic asta că n-am încă 35 :)
Bărbații se dau atâta de ceasul morții că nu înțeleg femeile, dar mulți dintre ei ne știu punctele slabe care nu vin din prostie, vin din speranță.
Vrem să găsim un barbat puternic, ei joacă bine rolul. Până să-ți dai seama ca e doar un actor grăbit și puterea lui e un trucaj ți-ai priedut deja timp, mințile și o parte din încrederea în ei și în tine.
Vrem un bărbat care să ne asculte și mulți lasă impresia asta în timp ce se gândesc la te miri ce. Nu că n-am știi la ce se gândesc și nici nu ne deranjează așa de tare, dar vă recomand să faceți un test: prefaceți-vă că ați uitat despre ce vorbeați: Off! Am uitat unde am rămas. 
Nu cred că o să vă surprindă prea tare că nici el nu știe. :))

Unde greșesc însă bărbații este că își imaginează că nu e frumos să vrei o femeie doar pentru sex. Greșit :) Și femeile vor uneori bărbatul doar pentru sex. Urât nu e să o dorești și atât. Urât e s-o minți.