Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Fifty Shades Darker. Interzis copiilor sub 15 ani. Sincer, nu cred că ar trebui interzis, ci recomandat!


Radu știe cât este de complicat să mă scoată din casă la evenimente mondene. Nu-mi plac deloc. Le găsesc simandicoase, iar eu sunt cu adevărat simandicoasă doar la mâncare.
Cu evenimentul de aseară a fost difert. De ce? Pentru că am fost prezentă și anul trecut la premiera VIP 50 Shades of Grey. Ei bine, mi-a plăcut enorm gala, filmul mai puțin.
Ro Image, Audi, Moet & Chandon și Sarto au reușit o seară de gală aproape perfectă. Mi-a plăcut și mașina care ne-a luat de acasă,  un Q7 rupt din film. Șampania rose a făcut toate discuțiile să fie sparkling. 
Nu prea am stare să stau pe la spidere, dar m-am tras în câteva poze care au fost printate pe loc, plus o poză pe care mi-a făcut-o Radu acasă înainte să plecăm. Mulțumesc Bien Savvy pentru ținută! Mulțumesc Petronela Pruteanu că m-ai făcut mai blondă decât eram :))


Aseară am fost acolo pentru că eram curioasă. În ce direcție o va lua filmul. Ei bine, o să vă povestesc pe scurt.
Trebuie să mergeți să vedeți filmul! Are cîteva momente absolut savuroase. Și nu, nu sunt deloc legate de sex :)) În comparație cu primul film, acesta chiar are scene de umor. Am râs copios. 
Prima jumătate a filmului m-a cucerit. Pe parcurs...s-a cam dus preludiul. O atmosferă de telenovelă am simtiț că invadează sala de film.


Momentul în care Dl. Grey îi afirmă fetei că el este SADIC și nu dominator, urmată de o scenă de sex, m-a cam pus pe gânduri. Radu și-a întors capul spre mine, iar eu puțin “îngrijorată” îi spun în șoaptă… “dacă ăsta e sadism pentru Dl. Grey înseamnă că și noi doi suntem la fel” :)))))
BDSM-ul pare la îndemâna tuturor și mă aștept în curând să avem și cătușe de vânzare la Ikea. Plus sfoară pentru bondage la raionul de accesorii. Văd deja eticheta: Träldom - disponibil în 3 culori. (am dat pe google translate) 

Alt moment pe care l-am savurat a fost atunci când ei luau cina într-un restaurant iar el a pus-o să-și dea chiloțeii jos. A fost un detaliu care m-a băgat efectiv în boală. Sandalele ei! Cred că o să dureze până o să găsesc ceva măcar asemănător :))

Vă spun sincer, mie îmi place fata. Are o inocență de îți vine s-o “bați” continuu :D
Este un personaj bine ales. Craci foarte mișto, gambe și glezne subțiri, dar nu i-ar fi stricat câteva ore de sală pentru fund. Mai ales pentru acest film.

Concluzia? Da, e mai bun decât primul. După credits (scrisul ăla plicticos pentru unii de la final) mai e o secvență. Doar noi și încă alți doi oameni au văzut-o. Spectatori grăbiți. Voi să nu faceți ca ei.

Deci da! Urmează și partea a-3-a! Sincer în următorul film mă aștept să facă și un copil!