Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Întoarcerea la frumos este posibilă de sărbători. Confesiunea unui om de marketing.


Nu știu ce v-am spus despre mine și nici cât v-a mai interesat în afară de faptul că gătesc bine și sunt soția lui Radu F. :))
Nu știu nici dacă (încă!) o poveste despre o blondă stabilită în capitală care duce dorul satului patriarhal ar putea să mai încapă în online-ul ăsta plin de mincinoase. Așa că o să vă spun direct: Mă numesc Ramona Constantinescu și - după ce m-am lăsat de pictură - am făcut mii de newslettere, bannere, mesh-uri, manipulări foto, etc toate cu un singur scop: să promovez produsele unor companii. De la minuscule, până la coloși internaționali. 
De fiecare dată vedeam mult efort creativ în campanii, dar de sărbători… priveam neputincioasă cum se împachetează pentru parteneri niște cadouri banale, nu ieftine, dar fără personalitate. 
Suntem ROMÂNI. 
Avem sărbătorile NOASTRE. 
Avem tradițiile noastre! 
De ce să ofere o firmă românească, altei firme românești ceva Made in Te Miri Unde în loc să fie  DE LA NOI?


Mai mult, de ce le-ai da ceva made in … partenerilor tăi din Regat, din State sau din Germania? Ce vor crede străinii despre noi? Că aici e pustiu:? 
Radu m-a făcut să iau foc când mi-a zis: Am fost la conferința aceea pentru care am scris scenariul. Omeni din mai mult de 20 de țări au primit “giveaway” un produs ROMÂNESC. 
Frumos! Da, noi de ce n-am face asta? Tu de ce n-ai face asta? 
Eu m-am decis că port mai rar eleganță de import și mai des IE. Da, IE. Bucovina Fashion Club :))
Iar voi puteți să alegeți între pachetele corporate făcute cu meșteșugari ROMÂNI de ART & CRAFT. Pachetul meu favorit este cel tradițional. Vă jur... nuci și cornulețe umplute atât de bune doar mama știe să mai facă. Gustul copilăriei!


P.S. Uitați-vă bine și alegeți-vă și o IE. Când ne vom întâlni pe stradă o să ne zâmbim ca parte a unui grup secret. Grupul celor care nu au uitat că suntem românce.