Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Jurnal de pisică. Episodul 4.


Toată lumea mi-a spus că o pisică îmi va schimba viața. De casă a uitat să-mi spună! Este adevărat că acum fac ȘI MAI DES curat decât de obicei.
Eva tot vine cu schimbări. Zile fericite, nopți nedormite, iar mai nou, uși găurite :)))
Da, am decis să-i facem Evei o usiță a ei! Vă spun sincer, nici nu prea mai suportam ideea de usă deschisă la baie. Cel mai simplu pas este să cumperi ușa pentru pisici.


Apoi...descurcă-te.  Producătorul dă niște instrucțiuni false (sau cel puțin simplificate până la absurd) ca și cum și un copil ar fi în stare să-ți monteze obiectul, dar de unde... ai nevoie de muuulte scule, dar și de pricepre. Radu nu le are! Sau mai bine zis, indiferent cât de smecheră e scula lui, e doar una! :))) Avem nevoie de mai multe!


Buuuun!!!! Prietenul nostru drag, Bogdan, ne-a venit în ajutor. Avea tot ce îi trebuie! De la șurubărit până la tăiat în lemn. Bogdan a clipit și a montat ușița :) 


Nu, nu vă imaginați că Bogdan al nostru este tâmplar :) Pentru un arhitect de soft, pot spune că este exagerat de dibaci (vezi video mai jos). Mulțumim Bogdan!


V-am spus că Eva este foarte inteligentă? În câteva minute s-a și prins cum funcționează noua ei ușiță.


Îmi place cum arată noua achiziție, dar mai ales îmi place că Eva are acum posibilitatea să intre la baie oricând are ea chef fără să se mai trezească că unul din noi doi iar a închis ușa. Am scris “unul” pentru că și la noi în familie bărbatul e de vină! :D