Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Jurnal de pisică - Episodul 5


Îmi place să o pozez pe Eva în weekend. Este mai aproape de luni, adica de jurnal de pisică. Voi vedeți cât de repede crește? Radu a făcut o glumă și mi-a zis să nu-i mai dau să mănânce ca să rămână bebe mic :)))


Când m-am apucat de jurnal de pisică am crezut că o să umplu blogul de năzbâtii. Da de unde? Surprinzător pentru Radu care a mai avut pisici în copilărie, mi-a spus că Eva este de o cumințenie stranie :D Eu, fără experiență în feline pot să spun că mă bucur enorm! Eva are aproape 3 luni și zi de zi ne facem să râdem cu ea, dar și de ea.


S-a prins că nu sunt un om matinal, așa că mă lasă să dorm ceva mai mult. Am progresat de la 5 dimineața la 7. Zici că e ceas! La 7 fix vine în patul nostru și mă pupă pe nas. Avem momentul nostru de pupat după care se așază pe perna mea și mai trage un pui de somn. Eu una mă topesc.


Ultima chestie cu care ne-am amuzat într-un mare fel a fost momentul în care Eva a descoperit televizorul. Am reușit să o filmăm puțin :)Atât pentru săptămâna asta. Mi-au la revedere. :)