Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Suntem niște copii fugiți de acasă? 5 motive pentru o vacanță în țară.


1. Vacanța la țară. Un concediu înapoi la tine însuți, la rădăcinile tale. Chiar dacă te-ai născut la oraș, ia spune-mi, unde sunt născuți părinții tăi? Dar părinții lor? Și regii, dacă se caută bine în arborele genealogic, își găsesc niște rude la țară.

2. Reglajul de conturi. Muncim în propria țară pentru străini și le mai ducem și banii înapoi? :) Cum există “buy american”, de ce să nu existe și “travel romanian”? Hai să încercăm un pic de patriotism economic. Mai ales că anul trecut Prințul Charles și cu mine am avut aceeași destinație de vacanță. Da, în România!

3. Educație. Dacă ai văzut mai multe orașe din Italia, Spania, Grecia sau UK decât din România ești sigur că ești român? Înainte să respingi ceea ce ai… ar fi bine să știi ce ai. O țară frumoasă cu mulți oameni care încearcă să-și depășească acea condiție de “20 de ani în urmă”. 

4. Sighișoara. Un oraș-boutique unde am mers prima dată pe motor. Dacă s-ar investi un pic și în drumuri aș zice că numai să mergi până acolo și deja ești recompensat. Rabzi un pic, te bucuri un pic mai mult și ajungi într-un colț de istorie încremenită în piatră. Vezi filmul :)


5. Timișoara. Pentru noi cel mai important punct de atracție din Timișoara anului 2017 e nunta prietenilor noștri. Aștept momentul cam de la… nunta noastră! N-ai prieteni în Timișoara? O să-ți faci! Numai lasă fițele acasă, că nu-s bine primite. Orașul are și o viață de noapte WOW! Despre cea “de zi” afli mai multe din film. 


Campania "Art&Craft si Happy Tour promovează România" continuă cu alte orașe superbe!  Vizitați-le pagina de facebook: www.facebook.com/RomanianArtandCraft

Și nu uitați să vă înscrieți în concurs: http://turistinromania.happytour.ro 
Cei de Art&Craft pun la bătaie un city break într-un oraș surpriză din România și un kit de călătorie! Succes! ;)