Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Când e OK să-ți speli rufele în public?


Uneori trebuie să te arăți. Să te vadă lumea așa cum ești, cu orice risc. Al meu zice că oricum nu trebuie să te gândești prea mult dimineața la ce o să  îmbraci, că sunt oameni care te vor comenta și dacă stai în casă. 
La Electric Castle am văzut oameni dornici să arate bine și oameni hotărâți să se simtă bine. Să se simtă ei înșiși. Primilor nu le-a reușit decât preț de un selfie, că e imposibil să te individualizezi când mergi într-o masă de oameni. Pentru mine Electric Castle este o frăție. Termenul cu surori nu există în limba română, ceea ce spune multe despre noi, femeile :)

E OK să nu ții în tine bucuria de teamă că unora o să li se pară ridicol felul în care o exprimi. N-ați văzut că parcă ne e teamă să dansăm că nu știm cum? Dar să ne bucurăm, oare mai știm? Ne trebuie un coregraf pentru asta? 1, 2, 3, ochii spre cer, 4 zâmbiți larg, 5, 6, 7, 8 selfie!!

BUCURIA MURDĂREȘTE!


De-asta multe dive nu dansează :) Că transpiră, se umplu de praf blugii scumpi și își strică pantofii de firmă. Uite că noi avem abonamente Premium Pass, dar am stat mai mult pe jos, nu la balcon :) :)

Distracție maximă e în camping unde orice păcate ar avea bucuria, i le spală gratis Laundromatul Persil!


Tot Persil are și o zonă de relaxare cu jocuri și ateliere de pictură pe diverse obiecte. Da, te-ai prins! În caz că la ei te murdărești, tot ei te spală :)