Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Toți bărbații sunt praf? Nu, dar femeile aspiră la cei mai buni.


…aspiră la cei mai buni acasă :) Spală și pe jos :)

Femeile, când le apucă pe ele curățenia, dau multe afară, cu tot cu bărbat. Dacă bărbatul e ăla care trebuie, el apreciază asta și merge la o bere. Dacă nu e ăla care-ți trebuie… când se întoarce găsește yala schimbată. 
Sorry, cheia ta e prea mică. 

Mai există și o a treia variantă: când te ajută la curățenie. Uneori cu muschii, alteori cu capul, că îi duce mintea să-ți facă, dacă pot spune așa, cunoștință cu inventatorul aspiratorului. 
Nu fac mișto! Eram la fel de neștiutoare ca Eva când Radu mi l-a prezentat pe Hoover! Poate că nu știați, dar Radu e astmatic și știe istorii despre o mulțime de astmatici celebri, de la Che Guevara la James Spangler. 
Spangler a inventat aspiratorul și de la el pornește istoria Hoover. Sorry boys, celelalte aspiratoare sunt doar copii :)


Eu îmi imaginam niște aparate retro, pentru că invenția se întâmpla în 1908! Când le-am văzut mi-a venit să zic ca la Cluj: Ioi! Astea-s nave spațiale!!!

Un OZN de-ăsta poate să aterizeze la tine acasă!
Nu oricum! Ca atunci când sunt trimise vedetelor pentru teste! Doar că “în filmul nostru tu ești vedeta!”
Tu testezi. Tu spui ce părere ai despre ele. Și tot tu, la final, poți să achiziționezi ce-ai testat cu o reducere atât de mare încât o să-ți pară că l-ai “furat”. 50%. 
Eu dețin deja 3(trei), inclusiv unul mic,  de mână, care sterilizează cu ultra violete, pe care-l folosesc pe așternuturi după Eva. Nu știați că Eva doarme în pat cu noi? :)

Condițiile de concurs sunt foarte simple, dar regulamentul oficial e lung așa că am făcut un rezumat: 

1. Dai like paginii Hoover din link: https://goo.gl/xH47yf
2. Dai share pe pagina ta fotografiei de concurs: https://goo.gl/UyNuAx
3. Ai grijă să o postezi public, altfel nu intri în tragerea la sorți. 

Și ca să n-ai nicio grijă, scrie-mi și un comentariu AICI cu ce aparat ți-ai dori să testezi (Vezi modelele participante mai jos)
Bonus? Pentru că e aiurea să dai unul sau două premii și să bucuri câțiva oameni, dar să se supere câteva sute, de data asta vom avea mulți câștigători. Chiar la prima tragere la sorți vor fi 9 (nouă)! Nouă ne place! Intră în joc!