Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Bărbați periculoși și femei nebune!


Uneori cred că Radu și-a dorit atât să se lase de job pentru că nu avea suficient timp să citească. Are mereu cel puțin 3 cărți pe noptieră, una în geanta de sală, alta la baie. Nu prea le e fidel, ba o ia pe una, ba pe alta. Le ciufulește, se ceartă cu ele, le abandonează după 50 de pagini dacă nu-i plac și le aruncă la tomberon dacă nu-i plac deloc. 
Din când în când se fixează pe câte una și o dă gata într-o noapte. Din fericire face pauză când am eu chef de alte activități :)

Pe ultimele două însă ne-am bătut!
Și noi, și minunata doctoriță Adela Rădulescu. Probabil că nu o știți, dar e foarte tare femeia! Chiar astăzi Radu i-a făcut o vizită și a aflat că Adela a rămas fără cărți. I le-a “furat” altă doctoriță atrasă de titlu și apoi cucerită definitiv de subiect: Femeile dictatorilor. 
Pe mine istoria mă plictisește cumplit! Căscam și la istoria artelor, deși o pictoriță adevărată n-ar recunoaște în ruptul capului așa ceva. Câțiva bărbați m-au atras și acolo. Niciunul normal la cap, dar cei din cartea scrisă de Diane Ducret au rupt norma! 
Stalin a început cariera politică fiind spărgător de bănci și s-a aruncat să salveze o fetiță de la înec deși nu știa să înoate?!?! Mai târziu ea i-a devenit soție. Și mai târziu s-a sinucis. OMFG! Filmele sunt limonadă, cartea asta e vodcă rusească!

La capitolul despre scrisorile de dragoste pe care le primea Hitler mi-am dat seama că Radu n-are nici acum, în era internetului, atât de multe mesaje!!! 
Iar la partea în care Elena Ceaușescu câștigă un titlu de Miss mi-a scăpat cartea din mână!!! Leana? Miss? 
Kinky!
Erotică, îndrăzneață, scrisă impecabil, Femeile dictatorilor este un orgasm intelectual, un fel de BDSM din litere și destine, te excită și în același timp te sperie, ba ești în pat, în țipete de plăcere, ba ești în fața plutonului de execuție, de mână cu Mussolini!
What a ride!
  IA CĂRȚILE CU REDUCERE 20% folosind codul RADU20  
Link direct aici: https://goo.gl/EhpV8R