Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Q&A: Cum să-l fac să mai lase PC-ul? Pe ce “butoane” să apăs ca să reaprind scânteia.


Draga mea, știu că nu te așteptai la așa ceva de la mine, dar în primul rând trebuie să îți spun că îl înțeleg. Când eram în liceu jucam Counter Strike ore în șir!!! Nici la toaletă nu mă duceam! Atât de tare mă prindea jocul încât mi s-a furat chiar și geaca din spate fără să observ. E greu pentru un gamer să se desprindă de pasiunea lui.

Problema ta este să stabilești dacă și tu mai ești o pasiune a lui sau nu.
Radu are tot felul de explicații savante din cărțile alea groase pe care le tot citește mai ceva decât un student care se pregătește de examen, dar astăzi l-am confruntat cu experiența mea personală. 
La întrebarea “de ce se stinge o falcără” eu spun din ce am trăit că mereu sunt motive externe. 
El zice că am dreptate parțial și că nimic din exterior nu poate să intre între doi îndrăgostiți dacă nu există acolo o crăpătură. La început mică. Apoi nici nu-ți dai seama cum se transformă într-un ditamai craterul. Niciunul dintre voi nu poate să mai treacă prăpastia.

Dar uneori, ca la orice crater, acolo e un vulcan care poate nu s-a stins de tot și poate să erupă oricând distrugând totul sau legând totul prin puterea focului. 
Știu că psihologii spun că trebuie să vorbești. Să-i spui ce te doare. Să comunici. Eu cred că și sexul e o formă de comunicare. PC-ul nu vorbește cu el. Nu îi cere să meargă la consiliere de cuplu. ÎL SEDUCE!
Ești femeie! “Te face” o mașină? Las-o încolo că nu e prins în Matrix și chiar ăia din Matrix puteau fi treziți. 
Scoală-l!
E momentul să îl seduci și tu!
Până la urmă ești 3D! Ești 4D dacă te dai și cu parfum! Și nu ești o realitate virtuală, ești o femeie reală. 

Poate relația voastră are nevoie de un CONTROL ALT DEL. 
Și relația e un joc. Poate e momentul să treci la un alt “nivel”. 
Doar dacă asta nu merege poți să te gândești la alt player.