Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

De ce la căsătorie nu ai 5 ani garanție?


Unele vor spune că 5 ani sunt puțini, doar o faci pentru o viață! Toate ne dorim asta, că doar nu ne căsătorim ca să divorțăm, dar experiența m-a învățat că între ceea ce ne dorim și ceea ce obținem se mai întâmplă multe care nu știam că vin la pachet. 
Căsătoria nu vine cu instrucțiuni și iei omul pe care-l iubești, nu omul pe care îl cunoști, că nu doar bărbații au surprize după căsătorie!
Așa că niciodată Certificatul de căsătorie nu e un Certificat de garanție. Nici măcar pe un an, nu mai zic de 5!
De ce? 
Pentru că o căsnicie cere consum energetic mare. Nicio reglementare a Uniunii Europene nu a reușit să impună pe piață Soțul ECO, așa cum sunt de exemplu becurile LED cu care mi-am umplut casa și pe care pot să le las aprinse spre disperarea mamei mele care zice “iar ai uitat lumina aprinsă?” O mare dramă în anii 80!
Nu primești garanție pentru că nimeni nu-ți garantează că el trage cum se cuvine la orice aventură în doi. Oricum să fii femeie e ca și când ai mai avea un job, dar când te trezești că în loc să îți iei un bărbat care să-ți facă un copil, ți-ai luat un copil care doar părea bărbat te ia cu leșin. Slavă domnului, m-a ferit Sfântu’ de așa ceva și în primul mariaj și acum. 

Și nu în ultimul rând nu primești garanție pentru că iese mult praf de pe amintirile care ar trebui să rămână în trecut și nu vor nici rugate; iese praf din unele planuri în doi și nu toți știu să facă un pic de curat și preferă să-l ascundă sub un covor de scuze penibile și justificări șubrede, ca niște castele din cărți de joc. 

Din fericire sunt și situații în care ai garantată o relație de lungă durată. Dacă ești ca mine, o maniacă a curățeniei, dar tot ca mine un antitalent tehnic, atunci am o veste mișto de tot. 
Partenerul meu, Hoover, a decis după concursul în care deși a dat 80 de premii nu a putut să mulțumească pe toată lumea (fiind muuuuuuuuuult mai mulți înscriși) să facă o mișcare în care NIMENI nu are cum să piardă că nu se trage la sorți. TOATĂ LUMEA CÂȘTIGĂ 5 ANI GARANȚIE la produsele Hoover din campanie. Dacă ai luat în ultima vreme un produs electrocasnic cu garanție extinsă știi déjà că doar extinderea te costă minimum 100 de RON și nimeni nu dă mai mult de 4 ani, chiar așa, plătiți în plus.
Cum câștigi 5 ani garanție pentru Hoover clasa AAAA?  
Cumperi un Hoover, evident :)
Eu, care mai am trei produse Hoover și am făcut cadou încă vreo 10, nu m-am decis, dar oscilez între următoarele modele care sunt mai puternice decât ce am deja. Toate sunt de top, dar știți și voi că alegerea între mai mulți campioni e o chestiune de… gust.
LISTA MEA (click pe coduri):

Mă ajutați să aleg? Pe care să mi-l iau? Cu sac sau fără?
Na! Că m-am luat cu vorba, dar știți că-mi place să povestesc cu voi? :)
Să zicem că l-ai luat, cum tragi 5 ani de garanție? Îți înscrii noul aspirator pe site-ul oficial Hoover România AICI (link) și gata grijile pentru următorii 5 ani. Singura grijă va fi CINE dă cu aspiratorul. Dacă-l convingi pe el și dă bine ești eroina noastră! 
Eu nici nu-l mai rog pe Radu să aspire după ce am observat că rata (intenționat sau nu, nu știu) să dea și sub pat. Cică pe el îl interesează doar ce se întâmplă deasupra. M-a păcălit! 
Oferta Hoover însă nu e păcăleală. 5 ani.