Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Q&A: Mereu mă gândesc că sunt altele mai frumoase decât mine. Deși bărbatul meu nu mi-a dat niciun motiv de îngrijoare, îmi găsesc singură! Ce să fac?


Mereu mă gândesc că sunt altele mai frumoase decât mine. Deși bărbatul meu nu mi-a dat niciun motiv de îngrijoare, îmi găsesc singură! Ce să fac? 

Și eu mă gândesc că sunt alții care gătesc mai bine decât mine. Asta nu înseamnă că nu mai fac nimic sau că mi-e rușine să invit pe cineva la masă.
Și eu mă gândesc că sunt alții care scriu mai bine decât mine. De exemplu bărbatul meu :) Dar atâta vreme cât sunt sinceră și cred că pot ajuta o să vă răspund la mesaje. Dacă pe mine m-ați întrebat înseamnă că de la mine vreți răspuns. Sunt onorată și mă simt obligată să răspund cu sinceritate la sinceritate. 
Voi v-ați pus sufletul pe masă. Mi-l pun și eu. Sunteți pregătite pentru un răspuns picant? 

Frumusețea, dragostea, atracția nu sunt matematică. Acolo e clar că 1 înseamnă mai puțin decât 2. În dragoste, să ai chiar și 20 de bărbați care te iubesc înseamnă mai puțin decât să ai unul singur pe care să-l iubești tu!
Mie nici nu mi-a plăcut matematica. Ca viitoare pictoriță am învățat de la profesoara mea, doamna Daniela Țurcanu, că un tablou de Picasso nu e mai frumos, nici mai urât decât unul de Da Vinci. E altfel de frumos. 

Profa mea spunea că pictez cu “nerv”. Așa cred că trebuie să și iubesc. Cu pasiune. Total. Gândindu-mă doar la mine și la el. 
Mereu vor fi femei pe care societatea le va considera mai frumoase. N-am câștigat niciun titlu de Miss, nici măcar Miss Boboc!
Mereu vor fi femei mai tinere. Se nasc în fiecare zi!!!
Dacă ai norocul ca bărbatul tău să nu fie ca girofarul cu ochii roată după alte cururi, de ce să strici asta? 
Iubește-l până nu mai poate să stea în picioare, ia-i mințile, ia-i numele de familie, fă-i un copil, trăiește!
Există riscuri? Da! Nimic din ce e frumos și dorit nu vine fără riscuri! Iar tu ai ceva ce își dorește toată lumea. Fericire.
Nici nu e atât de important ca tu să te vezi suficient de bună. 
Important e că pentru el ești de neînlocuit.
....
Aștept întrebările voastre pe instragram ⇨ instagram.com/ramonaconstantinescu