Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

O să fiu... bunică! :))


De când am luat-o pe Eva am știut că vreau să facă o tură de pui. Este prea frumoasă ca să o sterilizez din prima. Trebuie să simtă și ea cum e să fii mămică :)
Astăzi împlinește un an.
Un an de când suflețelul ăsta pufos ne bucură zilele. Nu mi-am putut imagina cât de mult îți schimbă viața o pisică. Mă știți doar, sunt obsedată de curățenie, dar Eva aproape că m-a tratat :))


Am îndurat împreună cu ea 4 luni de călduri (evident cu pauze). Am ascultat de medicul ei veterinar și am început să caut motani după al treilea estru. Așa că de 4 zile stăm pe drumuri și vizităm motani. La un moment dat chiar mă gândeam la reputația ei. Ce va spune lumea de o domnișoară care schimbă motanii ca pe ciorapi? Noroc că Eva nu poartă ciorapi.
Deși are doar 3kg... Eva NU e o pisică ușoară” :) Și clar nu cedează din prima seară!


Cu primul motan a ieșit o mare bătaie. Îmi cer scuze “părinților” motanului, pentru că în noaptea resepectivă au fost amândoi ca niște arbitri într-un meci de box. O noapte albă ca Eva. A doua zi am luat-o pe Eva epuizată. E clar că nu s-au acceptat. Nu e suficient să fie în călduri! Trebuie să existe o chimie și între pisici :)


La recomandarea unui prieten am sunat un domn tătic de british. Dialogul a fost extrem de amuzant. Vă jur! Toată discuția noastră a sunat ca o reclamă la motanul lui.
Știți bancurile cu Chuck Norris? Așa mi l-a descris pe motan! Chuck Norris nu ratează niciodată ținta, nu are nevoie de mai mult de 24 de ore și are o agendă plină. Pe Chuck Norris nu-l intersează cum o cheamă pe pisică. Le spune luni, marți, miercuri, etc.
Mi l-a prezentat ca pe un atât de mare futadore încât îmi venea să întreb: Nu cumva pe Chuck Norris l-a fătat o pisică pe care o babardise chiar el???!!!
Poate sunt eu sentimentală, dar n-am vrut ca Eva să fie dezvirginată de un gigolo!
Așa că în următoarea zi am dus-o la motanul nr. 2. Un Scotish Fold absolut superb, pe nume Oscar :)

Oscar <3
Eram atât de speriată, încât n-am dormit toată noaptea. Eram cu telefonul în mână și așteptam vești de la mămica lui Oscar. Când mi-a spus că nu se bat, nu se ceartă, pur și simplu sunt foarte relaxați, nu-mi venea să cred. La scurt timp am primit o poză cu 18+. Am zis că este imposibil! Oscar a fost un adevărat gentelman :)


Nu suntem 100% sigure că s-a și prins ceva, dar din câte m-am informat, la 3 săptămâni pot vedea anumite semne care să-mi confirme sau nu... o sarcină! :D