Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Un mic dejun senzațional! Porridge cu smoothie colagen acerola și vitamina D2


Terciul de ovăz este una dintre cele mai hrănitoare variante de mic dejun. Desigur, el se poate prepara simplu (fulgi de ovăz și apă), dar zici că e mâncare de spital. :))
Când mai adăugăm câteva ingrediente terciul nostru poate deveni o fandoseală :)) Un drăcușor m-a pus să mă întreb ce se întâmplă atunci când transformi un terci banal într-unul vitaminizant? Zis și făcut: am adăugat 2 pliculețe cu “praf magic rooooz” :D Ei bine, acesta este noul produs Green Sugar Smoothie – în 4 variante delicioase:

Tot ce trebuie să faci este să adaugi un plic în blender alături de niște lapte vegetal și gata! Ai un smoothie „cu de toate” :) Saaaaau…. încearcă rețeta de mai jos. Pur și simplu adaugi conținutul unui plic în terciul de ovăz!


  pentru 2 porții  
600ml lapte vegetal
160g fulgi de ovăz
(eu am ales varianta acerola și vitamina D2)
(îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic)
1 linguriță esență vanilie
un strop de sare

  pentru topping:  
banană
afine
fulgi de migdale, unt de arahide (opțional)


1. Într-o oală medie am pus laptele și fulgii de ovăz.


2. Când au început să fiarbă am redus focul și am pus pe rând: îndulcitorul, esența de vanilie și sarea. Am lăsat la fiert 5-6 minute. Am oprit focul și am adăugat cele două plicuri cu smoothie colagen. Cu ajutorul unui tel am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.


3. Am pus terciul cremos în două castronașe și am ornat cu fructe proaspete. Cam asta e tot. Se face ultra rapid și credeți-mă... le fel îl veți și mânca :D



Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/