Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Pune stop cadourilor fără sens! Sunt româncă și mă mândresc cu asta!


Pe când intram în aeroportul Henri Coandă m-am trezit vorbind singură - semn că am cam îmbătrânit :) Mi-am zis: Amintirile sunt singura legătură între cine am fost și cine suntem! 
Ne încurcă identitatea reclamele care ne spun cine ar trebui să fim. 
Când eram copil am fost “Mona plimbă vaca” și nu sunt prea sigură că de atunci am mai fost atât de liberă, de fericită sau de fără griji. 
Ce-ar spune fetița care eram și pentru care Veronica, văcuța “șatenă”, era o prietenă, despre fetele de oraș cu care unori vreau să semăn și alteori îmi dau seama că mă bucur că nu sunt la fel? 
Din Dumbrava minunată a amintirilor putem să aducem în prezent povești, snoave, ulcele pictate de mâini modeste, dar foarte talentate și haine care sunt la modă de 500 de ani. Fota, năframa sau ia. 
De asta am venit la aeroport! Să vă povestesc despre unul din rarele locuri unde tradițiile sunt prețuite, dar nu ca la muzeu! Aici, în drumul vostru spre Europa, America sau “#myDubai” luați cu voi o bucată din “MyRomania”. De la cele 3 magazine Art&Craft!
Nu trebuie să zbori ca să ajungi la Art&Craft! Comandă de pe site-ul lor și va zbura coletul către tine ;) https://www.artandcraft.ro/



Lingura de lemn, simbolul modestiei, devine aici operă de artă. 


La pomul lăudat nu te duce cu sacul. Că iei unul chiar de acolo! :) 


Bufnița deșteaptă ține cu casa! Frumusețea asta este o pușculiță din lut smălțuit!


Barbie s-a născut la sat! :) Să vadă Badea Ken ce sexy e Miss România! Bonus! Picioarele păpușilor sunt flexibile. Cum altfel să meargă la horă? 


Pisici! Pisici peste tot!


Ceramică AUTENTICĂ. Nu e ieftină, dar nici ușor de făcut. 


Lista de plecări și lista de cumpărături!


Aș face o zi națională în care toate româncele să iasă îmbrăcate în ie! Parada modei la daci! Produs: https://www.artandcraft.ro/products/tesaturi-traditionale




Bărbații au alte alegeri. Dar ce ne pasă atâta vreme cât ne aleg pe noi?