Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Puii Evei au împlinit un an! Freud și-a scos mama în oraș la 5 stele!



În vreme ce mulți oameni se plâng că generația tânără uită de părinți, Freud, după ce a făcut-o pe Eva bunică, a scos-o în oraș la împlinirea unui an. Un an pisicesc este egal cu aproximativ 18 ani umani. :)


Cum Freud a lăsat deja o pisică însărcinată e clar că a renunțat la facultate. Poate de asta a ales sa-și facă majoratul la Hotel Sheraton care e vis-à-vis de ASE.
Hotel Sheraton este singurul hotel de 5 stele din București 100% PET FRIENDLY! Aici poți să vii cu câinele sau pisica și va fi la fel de răsfățat/ă ca și tine. În cazul nostru chiar mai mult pentru că pisicile sunt în acest moment mult mai HOT pe instagram decât mine sau Radu și au făcut valuri chiar de la recepție.


Marley nu a putut să vină. Este anchetat de DNA pentru spălare de bani cu tot cu blugii. Un alt dosar include o afacere cu conserve cu ton nedeclarate. E ceva fishy aici! :) El a fost totuși prezent pe tort, o minunăție realizată de Elena Zane, Pastry Chef la Sheraton. Fabulos este că Elena nu s-a întâlnit înainte cu pisicile. Figurinele au fost făcute după pozele de pe contul lor de instagram.



La etajul 17, într-un apartament de lux, mama și fiul s-au jucat, au alergat după laser și au stat la fereastră realizând că deși lumea este foarte mare ele sunt foarte sus. Pentru că sunt iubite.



Cat-mania mai făcut o victimă! Cristina Huzum, Vice President Sheraton, este acum în negocieri cu fiica sa care vrea... ați ghicit! O pisică!