Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Orgasm pufos de ciocolată fără zahăr! Cea mai ciocolatoasă banana bread!


Să mori de poftă, nu alta! Este foarte dulce, dar nu are zahăr. Nu este o prăjitură uscată, ci din contră! Este UMEDĂ și SEXY! :)) Secretul rețetei este că nu am folosit cacao simplă, ci ciocolata caldă cu vanilie bourbon de la Green Sugar! Un gust unic! Această rețetă vine la pachet cu un concurs pe contul meu de instagram unde puteți câștiga toate ingredientele Green Sugar pentru minunăția asta.


  ingrediente:  
150g făină
½ linguriță bicarbonat de sodiu
2 lingurițe praf de copt
½ linguriță cu sare
70g praf de ciocolată caldă Green Sugar și vanilie bourbon*
puteți folosi orice variantă de ciocolată caldă Green Sugar
4 banane coapte bine
3 linguri sirop de arțar (pentru gustul lui de caramel)
60ml ulei de măsline extra virgin
3 ouă
1 linguriță esență de vanilie

  pentru decor varianta 1:  
bănuți cu ciocolată neagră și câteva arahide mărunțite
  pentru decor varianta 2:  
puteți face o glazură de ciocolată și ornați cu fructe proaspete
90g bănuți cu ciocolată neagră Green Sugar
100g smântână pentru frișcă neîndulcită
câteva linguri cu lapte pentru a subția glazura
zmeură sau ce fructe doriți voi
..................
*Ciocolata caldă se folosește nepreparată. Direct din pungă.
**Green Sugar este un îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic. Recomandat de Societatea de Nutriție din România.

1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade și pregătiți o formă cu hârtie de copt (forma mea are 22 x 15).


2. Într-un bol mediu combinați ingredientele uscate: făina, bicarbonatul, praful de copt, sarea și ciocolata caldă. Amestecați bine și lăsați deoparte.


3. În alt bol puneți bananele curățate și zdrobite bine cu furculița. Adăugați uleiul de măsline și amestecați bine. Adăugați îndulcitorul Green Sugar, siropul de arțar, ouăle, și vanilia. Amestecați bine.


4. Acum transferați ingredientele uscate în bolul cu ingrediente umede. Amestecați, dar nu exagerat. Până se combină ele frumos.


5. Luați bănuții de ciocolată, îi rupeți în 2-3 bucățele mai mici și îi puneți și pe ei în compoziție. Amestecați ușor.


6. Turnați toată compoziția în formă și decorați cu bănuți de ciocolată (eu am oprit vreo 15 pentru decor) și am mai pus și niste arahide mărunțite.


7. Băgați la cuptorul preîncălzit (180 grade) pentru 50-60 minute. Verificați cu o scobitoare la final.



Nu are niciun sens să vă mai scriu condițiile de păstrare pentru că la noi a fost devorat tot într-o singură zi. :)) Dar ca să știți totuși, se păstrează la temperatura camerei învelit în folie de plastic.


Noi l-am savurat cu cafea sau cu lapte de migdale la micul dejun. O nebunie!!!

 
IATĂ ȘI UN VIDEO CA SĂ VEDEȚI CÂT DE PUFOS ESTE ;)
https://www.instagram.com/p/BwHET21j2l-/


GIVEAWAY CIOCOLATOS! 🍫 Să mori de poftă, nu alta! Este foarte dulce, dar nu are zahăr. Nu este o prăjitură uscată, ci din contră! Este UMEDĂ și SEXY! 😈 Secretul rețetei este că nu am folosit cacao simplă, ci ciocolata caldă cu vanilie bourbon de la Green Sugar! Un gust unic! Green Sugar vă oferă cadou ingredientele pentru această minunăție! Rețeta o găsiți pe blogul meu (link în bio). Ce trebuie să faceți? .............................. 1️⃣ Like this video ❤️ 2️⃣ Follow @greensugar & @ramonaconstantinescu 3️⃣ Comentează cu tag 3 sau mai mulți prieteni cu care ai savura această banana bread de ciocolată fără zahăr! 😉 Poți lăsa câte comentarii dorești, dar prietenii taguiți trebuie să fie diferiți! .............................. Pentru rețetă link în bio! 🎁 În semn de mulțumire că-mi urmărești rețetele îți ofer 10% DISCOUNT la orice produs Green Sugar. Folosește codul meu la finalul comenzii: RAMONA10 Perioadă concurs: 11 - 18 aprilie 2019. (Extragerea va fi filmată și postată pe IGTV după ora 24:00). Organizatorul va verifica dacă toți termenii au fost repectați! Fiți, vă rog, atente! 😉 Succes! 👌🏼 #giveaway #giveawayromania #greensugar

914 Likes, 575 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@ramonaconstantinescu) on Instagram: "GIVEAWAY CIOCOLATOS! 🍫 Să mori de poftă, nu alta! Este foarte dulce, dar nu are zahăr. Nu este o..."
Dacă doriți să faceți și glazura de ciocolată atunci topiți bănuții de ciocolată cu smântâna pe foc foarte mic. Adăugați 2-3 linguri cu lapte pentru a subția glazura cât de mult doriți voi. ;) Ornați cu fructe proaspete.


Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/