Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Mic dejun la borcănaș! Deliciu din fulgi de ovăz și ciocolată! Fără zahăr!


De când n-ai mai avut o dimineață în care să nu faci nimic? În loc să te apuci repede să pregătești micul dejun, mai bine deschizi ușa dressing-ului și stai în fața lui până când te decizi cu ce să te îmbraci. Poți să-ți pierzi timpul cum vrei tu. Și știi de ce? Ai rețeta pentru un mic dejun pe care ți-l prepari cu o seară înainte. Nu te speria! În 10 minute e gata! L-ai pus într-un borcănaș, ai închis capacul – și hopa la frigider! A doua zi vei savura acest mic dejun delicios și sănătos, relaxându-te! :)
În loc de cacao am folosit ciocolata caldă de la Green Sugar (fără zahăr) care mi-a transformat compoziția în cel mai ciocolatos mic dejun! 


  pentru 2-3 porții:  
400ml lapte vegetal (eu am folosit lapte de migdale)
180g fulgi de ovăz
5 banane
40g ciocolată caldă GreenSugar* la pungă sau la plicuri
eu am folosit varianta cu vanilie bourbon
(ciocolata caldă Green Sugar este foarte importantă. Ea "leagă" lucrurile)
½ linguriță esență de vanilie
2 linguri semințe de chia
..................
*Ciocolata caldă se folosește nepreparată. Direct din pungă/plic.
**Green Sugar este un îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic. Recomandat de Societatea de Nutriție din România.


1. Într-un bol măricel, am zdrobit bine două banane. Cu celelalte trei voi avea treabă mai târziu.


2. Peste bananele zdrobite am pus și restul de ingrediente.


3. Am amestecat până ce s-au combinat frumos. Minunată textură! O să vă placă.


4. Am împărțit compoziția în două borcănașe. Câteva linguri din compoziție, apoi un strat de banane tăiate în felii și, în încheiere, încă un strat din compoziția de ciocolată.


5. Băgați borcănașele la frigider (pentru ca fulgii de ovăz să se înmoaie) și savurați‑le conținutul a doua zi sau după vreo 2-3 ore.




Poftă mare și dimineți dulci cu gust de ciocolată vă doresc!
Se păstrează la frigider.
Am făcut și un mic filmuleț aici:

Haideți că mai simplu nu se poate! 😂 O fată mi-a scris că mă următește pentru că pun rețete simple și rapide pentru că detestă să stea în bucătărie. Să vă spun un secret, eu am dărâmat un perete și mi-am unit bucătria cu livingul special să am senzația că NU stau în bucătărie! 😂 Da, lucrez la asta și de acum încolo veți avea parte numai de rețete rapide! Ce vedeți în filmuleț este un mic dejun la borcănaș! Un deliciu! V-am pus și link direct în bio pentru rețeta detaliată! 😘

Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/