Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Femeile știu cum și-l doresc! Înalt, frumos, flexibil, deștept și să rămână… cool.


Sunt femeie și nu mă pricep la specificații tehnice. Știu însă exact ce vreau de la viață și nu cred că suntem prea diferite!
Vreau, de exemplu, relații de lungă durată, vreau să mi se îndeplinească și dorințele la care renunțasem și mai vreau să fiu ajutată chiar și cu planuri care nu sunt în trenduri. 
Dacă de la bărbați s-a dovedit mai greu să obțin tot ce mi-am dorit, de la LG am reușit fără eforturi! 
Pe rând: 
a) Noile combine frigorifice V+ îți oferă o relație de lungă durată… pentru că au 10 ani garanție pentru compresor! Cum se poate așa ceva? Se poate! Pentru că LG are un compresor revoluționar numit Linea Inverter. 


b) Renunțasem la dorința de a avea un spațiu flexibil în frigider astfel încât să pot pune o oală cu supă sau (mai ales!) un tort înalt fără să reorganizez totul! Știți cum se întâmplă: deschizi ușa, vezi că nu încape, scoți un raft, n-ai unde să-l pui. Dacă ai noroc scapi raftul, dacă n-ai noroc scapi tortul. 
V+ de la LG are un raft RABATABIL cu două poziții! Se strânge de tot sau pe jumătate!


Și c) Să mă ajute să nu risipesc mâncare. În vest lupta împotriva fenomenului FOOD WASTE e pe val. La noi încă nu se înțelege “ce e rău dacă arunc mâncare pe care nu o mai vreau sau care mi se pare suspectă?”. 
De cele mai multe ori mâncarea din frigider ți se pare suspectă (nu ești paranoică, relax) pentru că NU EXISTĂ SUFICIENTE COMPARTIMENTE DEDICATE. Pentru legume, de exemplu e prea frig, pentru pește proaspăt e cam cald, umiditatea nu e cum trebuie, etc. 


Seria V+ de la LG a rezolvat asta ingenios cu un sertar “cu buton”. Dintr-un simplu comutator schimbi destinația sertarului din “pentru legume” în “pentru pește” sau “pentru carne”.  Șine minte când alegi următoarea combină că vrei tehnologiile Total No Frost și NatureFRESH!


Alt motiv pentru care aruncăm mâncarea mai repede decât ar trebui este că multe frigidere nu rămân “cool” când deschidem ușa.  Și n-ai cum să știi într-o secundă ce vrei să iei. LG a rezolvat și asta, datorită sistemului Multi Air Flow ai variații de mai puțin de 1 GRAD în interior dacă nu-l ținem deschis cât durează Dance me ‘till the end of love al lui Leonard Cohen!


Bonus-ul bonusului vine de pe telefonul mobil! Combina V+ se controlează de la distanță prin sistemul LG SmartThinQ! Poți face orice de pe telefon, mai puțin să-i închizi ușa dacă ai uitat-o deschisă, dar cred că se lucrează și la asta. 


Ah! Și e și frumos! Până acum doar Radu se lăuda că are comenzi touch pe metal la căștile lui scandalos de scumpe, acum ai asta la un frigider cu un preț mai mult decât accesibil! 
V+ de la LG este cool și la propriu… și la figurat.