Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cafeaua de dimineață și-a găsit jumătatea! Tort de ciocolată LOW CARB! Fără făină și fără zahăr!


Indiferent cât de ocupați sau nesincronizți cu programul am fi, eu și Radu ne bem cafeaua împreună în fiecare dimineață. Astăzi i-am pus în fața rețeta cu care mă mândresc foarte tare. M-a întrebat:
- O rețetă nouă?
- Da! E un deliciu! Și e foarte dulce așa cum îți place ție!
- Ce conține?
- Mai bine întreabă-mă... ce nu conține! Este FĂRĂ FĂINĂ și FĂRĂ ZAHĂR!
M-a privit fix și a clipit nedumerit :))
- Da’ e făcută din aer???!!
- Nu, dar e foarte “ușoară” :)
Dragilor, se poate! Cei care vor un desert dulce și ciocolatos, dar fără zahăr sau cei care se feresc de făină se pot bucura acum de acest dulce pentru care ai putea să juri că nu-i lipsește nimic! Adevărul este că un singur lucru îi lipsește cu adevărat. Cafeaua de lângă, ca femeia la brațul bărbatului. Se completează! Merg perfect împreună!
Începem? Așa cum v-am obișnuit, în video vedeți toți pașii. Mai simplu nu se poate! :)


  ingrediente pentru un tort de 20cm  
 (rețeta video mai jos) 
100g unt tăiat în bucățele mici
6 ouă (separați albușurile de gălbenușuri)
40g Green Sugar Premium* cu putere dublă de îndulcire**
1 linguriță esență de vanilie
un strop de sare
..................
*Ciocolata caldă se folosește nepreparată. Direct din pungă.
**Green Sugar este un îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic. Recomandat de Societatea de Nutriție din România.

Cafeaua de dimineață și-a găsit jumătatea! 😍☕️ Tort de ciocolată LOW CARB! FĂRĂ FĂINĂ! FĂRĂ ZAHĂR și FĂRĂ LACTOZĂ! 😱 Rețeta detaliată pe blog (link în bio) 😘

16 Likes, 2 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "Cafeaua de dimineață și-a găsit jumătatea! 😍☕️ Tort de ciocolată LOW CARB! FĂRĂ FĂINĂ! FĂRĂ ZAHĂR..."
1. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
2. Într-o crăticioară puneți bănuții de ciocolată Green Sugar împreună cu untul și topiți în bain-marie până obțineți o ciocolată topită super sexy. :) Lăsați deoparte.
3. Adăugați cele 6 gălbenușuri în ciocolata topită și mixați bine.
4. Adăugați praful de ciocolată caldă, sarea și amestecați bine cu o spatulă. Nu vă speriați, compoziția își schimbă puțin textura.
5. În alt bol puneți cele 6 albușuri împreună cu vanilia și îndulcitorul Green Sugar Premium. Mixați bine timp de 2-3 minute până obțineți o textură lucioasă de bezea.
6. Turnați puțin câte puțin din compoziția de bezea în compoziția de ciocolată. Amestecați ușor cu o spatulă. La final veți obține o tetură de mousse, fină și aerată :)
7. Transferați compoziția într-o tavă de tort detașabilă cu hârtie de copt (20cm) și băgați la cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.


Un tortuleț cu gust fabulos! L-am ornat cu zmeură proaspătă și am pudrat cu praf de ciocolată caldă și Green Sugar Pudră. O nebunie! Poftă mare!
P.S. Se păstrează la temperatura camerei. După vreo două zile parcă era și mai bună! :)




Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/