Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Fetițele se îmbracă pentru bărbați. Femeile se îmbracă… pentru ele!


Multe fete foarte tinere se îmbracă la fel “ca să fie la modă”. Asta înseamnă să fii la modă? Să porți o uniformă?
Multe femei nesigure se învelesc în etichete. Ca graphic designer pot să  vă spun că privesc îngrozită cum gluma cu “make the logo bigger” a devenit trend. Dintr-o privire știi ce brand sunt pantofii, poșeta, pantalonii și tricoul. Cred că următorul pas va fi să scrie la fel de mare și cât costă și dacă le-ai cumpărat când erau “new” sau la reduceri. 


Eu nu mă îmbrac să mă placă alții. Mă îmbrac să mă plac eu. Să mă văd eu frumoasă. Nu mă îmbrac nici măcar pentru Radu. Pentru el mă… dezbrac :)


Pentru că personalitatea mea are nevoie de expresie am căutat mereu creatori de modă care nu fac serii mari cu mii de rochii la fel în toate mall-urile din țară! Și am preferat să fie români pentru că eu cred că țara asta poate mai mult și nu o să emigrez nici moartă! 


Așa am dat peste Diana aka Dodda o femeie la fel de nebună ca mine sau poate chiar mai nebună pentru că vrea să reușească în România cu rochii de calitate CA AFARĂ.  


Rochiile Dodda strălucesc și la figurat, dar și la propriu! Nebunia merge însă mai departe: deși par pretențioase sunt foarte comode și ușor de purtat. Rochița cameleon de exemplu se simte pe piele ca și când ai fi îmbrăcată în ceva “de casă”!! Cozy on the inside. Fierce on the outside. 


Ca alegere de eveniment sau pentru un festival ca Untold sau Electric Castle nu ai cum să dai greș cu rochiile de la Dodda care merg și cu stiletto, bocanci sau chiar cizme de cauciuc!


La Neversea am întors mai multe capete de femei decât de bărbați. :)


O să ziceți că exagerez, dar eu mi-am ales deja și rochia pentru Revelion :) Este… AMORA! 


Dacă am face Revelionul împreună… tu ce rochie ți-ai alege de la Dodda
VEZI toată colecția de festival aici: http://bit.ly/2XJ23iF ;)