Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Pentru femeie răzbunarea e dulce! Cum m-am “răcorit” după ce m-am certat cu cea mai hot prietenă a mea.


Ne știm de-o viață! Am chiulit din cauza ei, mi-am scurtat fustele și mi-am tăiat blugii din cauza ei, m-a mai și ars, dar așa nebună ca anul ăsta n-am mai văzut-o pe prietena mea, VARA!
M-a scos din pepeni cu toanele ei: furtună, caniculă, vânt, cod galben, cod portocaliu. 
Anunț și eu COD ROȘU DE PEPENE! 
Avertizare de fenomene meteo incontrolabile pe cerul gurii!


Vara asta mă scoate din pepeni! Ba e frig, ba e cald, ba plouă! 🙈 Am scos-o și eu pe ea din pepeni! Vezi în video cum m-am “răzbunat”!😈 Partenerul meu în crimă a fost blenderul KitchenAid 😉⚡️de la KitchenShop ❤️ 🎁 P.S. În seara asta am pentru voi un siper GIVEAWAY! Pe contul meu de instagram www.instagram.com/secreteleramonei
Posted by Ramona Constantinescu - GV on Monday, 22 July 2019


Dar nu o să salivați doar la rețetă! O să vă lase gura apă și după blender-ul KitchenAid
Stai puțin! Asta e reclamă! Vor spune haterițele. A primit Ramona un blender ca să-l pună pe blog.  
Imaginea generală este că influencerii nu cumpără nimic și așteaptă totul gratis… Dar asta depinde de… influenceri. Dacă ai o pasiune cheltuiești oricât. Cumperi cu cap. Ai grijă de “armele” tale. Dacă nu... atunci nu apreciezi nici ce primești “mocca”. 
Eu am cumpărat de la KitchenShop cuțite, stand mixer, presă (doar pentru rodii), cele mai bune tigăi din lume, până și fierbătorul meu de apă e KitchenAid! Pe insula din bucătărie am exclusiv aparate produse de KitchenAid! 
(Mă bucur că am clarificat treaba asta cu imagine versus realitate că îmi stătea în gât).


Mie îmi place să “blenduiesc”. În afară de cheile de la mașină am pus tot felul de lucruri în blendere să văd ce iese. Când blender-ul e prost iese… fum. Pentru mine un blender care nu sparge gheață nu există! Și când bucătarul e prost iese fum… pentru că blender-ul trebuie ales în funcție de ce vrei să faci cu el. Eu nu vă recomand un anume blender de la KitchenAid (chiar dacă sunt convinsă că al meu e cel mai frumos). Eu am ales Artisan de 1,5l pentru că are bol de sticlă. Nu e cel mai puternic, dar eu mai am deja unul foarte “forțos”. Voi vă puteți alege Diamond, Artisan High Performance sau Power Plus. Ultimele două sunt garantate 10 ani. Ai mai citit o dată, nu? E incredibil, dar adevărat. 
Până la sfârșitul lunii cei de la KitchenShop au reduceri de până la 40% la blenderele KitchenAid. Performațele, designul sexy și garanția rămân la 100%!

Fii pe fază în seara asta că am pregătit cel mai tare GIVEAWAY! Pe contul meu de instagram: https://www.instagram.com/secreteleramonei/