Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cele 5 semne ale prieteniei adevărate (valabile mai ales pentru femei)


O prietenă adevărată știe că ai momente când ești nesigură și îți menjează nesiguranța: când îi ceri să-ți facă o poză la festival îți face… 5! Să ai de unde alege.
O prietenă adevărată are grijă de sănătatea ta. Chiar dacă toată lumea se laudă cu cât alcool a băut, un smoothie te pune pe picioare. Ale tale, ca să te poți așeza conștientă de riscuri pe ale cui vrei tu :)


Ce mai face o prietenă adevărată? Nu te lasă descărcată! Îți încarcă bateriile cu atitudinea ei pozitivă și telefonul cu bateria ei externă. 
O prietenă nu încearcă să-ți impună gusturile ei! Nici măcar pe cele muzicale! 


Ultimul, dar nu cel din urmă semn, o prietenă adevărată are grijă să ajungi acasă în siguranță. 
Când am plecat la Afterhills nu știam că îmi voi găsi o Mega-prietenă! Ne-a făcut, mie și prietenilor mei, câte 5 poze la Smile-Corner, apoi câte un smoothie la toată lumea, după care a sărit cu 600 de baterii externe să ne încărcăm telefoanele că era rost de check in!!!


Tot Mega-prietena mea a pus și de un silent disco, să asculte fiecare ce vrea și a rezevat 3(trei) vagoane de tren doar pentru mine și prietenii mei pe traseul București - Iași și retur. 


I-am făcut imagine bună? Merită Mega Image :) Noi eram prietene de multă vreme, dar a fost prima dată când am mers la un Mega-Festival împreună. Superbă locația Afterhills, genial concertul Subcarpați, fabuloasă locația din pădure. E (încă) un pui de festival, dar o să crească frumos. Pentru că Moldova vrea festival. Așa cum vrea și autostrăzi ca să ajungi repede din București la Afterhills. 
#DiCiNu?


<3