Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

DOUĂ CONFESIUNI ACIDULATE…


Tata și-a dorit un băiat. Nu, nu mi-a zis niciodată asta, ba chiar avea o melodie cu “Fetele mele” despre care zicea că reprezintă exact ce simte pentru mine și sora mea, dar eu știu că și-ar fi dorit un băiat pentru că eram încă în școală când mă chema în secret “să bem un șpriț”…
Mama lua foc! “Mitică! O îmbeți pe asta mică!”. 
“Un deget de vin, restul sifon”
Vinul nu mă încânta deloc, dar eram fascinată de bulele din sifon! Când trebuia să meargă cineva să încarce sifoanele mă ofeream imediat. 
Au trecut ani și lumea a luat-o razna. Totul se aruncă, nimic nu se mai repară, nimic nu se mai încarcă. Risipim, poluăm, nu mai știm să apreciem plăceri simple. Cărăm baxuri cu apă “carbogazeificată”. Adică sifon. 


SodaStream întreabă toată planeta: De ce? Din ce în ce mai mulți oameni răspund: De fraieri! Apoi își revin și renunță la dezmățul ăsta de plastic!
Sifonul tatălui meu este acum la mine acasă! Nepotul lui! Cu o singură butelie SodaStream fac 60 de litri de sifon pentru sucuri, limonadă sau șpriț! 
Nu-l bag în nicio priză, că nu are nevoie. Este extrem de simplu de montat și de folosit și mai e și simpatic. L-am luat tot pe roșu, că asta e tema la mine acasă! 
Dacă și ție ți-e dor de sifonul de altădată și căratul de baxuri nu e sportul tău favorit intră în clubul SodaStream! Ai 36% reducere la aparatul Jet-SodaStream!
Important pentru mine și pentru obsedatul ecologist cu care îmi împart viața a fost și că SodaStream te ajută să nu mai cumperi până la 300 de sticle de plastic pe an (la o familie mică, așa ca a noastră). 
Poate că acasă faci doar bule, dar pentru planetă faci chiar valuri!

Două confesiuni acidulate... 😈 Tata și-a dorit un băiat. Nu, nu mi-a zis niciodată asta, ba chiar avea o melodie cu "Fetele mele" despre care zicea că reprezintă exact ce simte pentru mine și sora mea, dar eu știu că și-ar fi dorit un băiat pentru că eram încă în școală când mă chema în secret "să bem un șpriț"... Mama lua foc! "Mitică! O îmbeți pe asta mică!". "Un deget de vin, restul sifon" Vinul nu mă încânta deloc, dar eram fascinată de bulele din sifon! Când trebuia să meargă cineva să încarce sifoanele mă ofeream imediat. Au trecut ani și lumea a luat-o razna. Totul se aruncă, nimic nu se mai repară, nimic nu se mai încarcă. Risipim, poluăm, nu mai știm să apreciem plăceri simple. Cărăm baxuri cu apă "carbogazeificată". Adică sifon. SodaStream întreabă toată planeta: De ce? Din ce în ce mai mulți oameni răspund: De fraieri! Apoi își revin și renunță la dezmățul ăsta de plastic! Sifonul tatălui meu este acum la mine acasă! Nepotul lui! Cu o singură butelie SodaStream fac 60 de litri de sifon pentru sucuri, limonadă sau șpriț! Nu-l bag în nicio priză, că nu are nevoie. Este extrem de simplu de montat și de folosit și mai e și simpatic. L-am luat tot pe roșu, că asta e tema la mine acasă! Dacă și ție ți-e dor de sifonul de altădată și căratul de baxuri nu e sportul tău favorit intră în clubul SodaStream! Ai 36% reducere la aparatul Jet-SodaStream! Important pentru mine și pentru obsedatul ecologist cu care îmi împart viața a fost și că SodaStream te ajută să nu mai cumperi până la 300 de sticle de plastic pe an (la o familie mică, așa ca a noastră). Poate că acasă faci doar bule, dar pentru planetă faci chiar valuri! 😉👌🏼

11 Likes, 0 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "Două confesiuni acidulate... 😈 Tata și-a dorit un băiat. Nu, nu mi-a zis niciodată asta, ba chiar..."