Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cele mai pufoase și ciocolatoase clătite! Fără zahăr! Mini american pancakes!


Cum adică pancakes fără zahăr??? Nu vedeți cât par de dulci??? Nu par! Chiar sunt! :)
Pentru voi sunt aceste clătite absolut sezaționale! Dulci, dar fără zahăr!
Pancakes fără topping sunt ca pâinea fără sare. Eu am folosit cremele mele tartinabile, normal! Sau, de ce nu, puteți folosi untul de arahide cu Omega 7 împreună cu delicioasele gemuri și dulcețuri! :)
Aici găsiți gama mea completă de unturi și tartinabile fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/


  pentru 6 – 8 clătite  
250g făină tip 650
un strop de sare
1 pliculeț cu praf de copt
280ml lapte
2 ouă
3 linguri cu ulei 

  pentru topping  
fructe proaspete sau unt de arahide combinat cu delicioasele gemuri și dulcețuri fără zahăr
..................
*Green Sugar este un îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic. Recomandat de Societatea de Nutriție din România.

1. Amestecați într-un bol făina, sarea și praful de copt.
2. Separați albușurile de gălbenușuri. Bateți bine albușurile până se fac spumă. Lăsați deoparte.
3. În alt bol amestecați cu ajutorul unui mixer de mână: laptele, gălbenușurile, vanilia, Green Sugar Premium și uleiul. Adăugăm acest mix peste făină și mixăm bine. Aluatul rezultat trebuie să fie gros.
4. Acum este momentul să adăugăm ușor albușurile în aluatul obținut. Amestecați ușor cu o spatulă de jos în sus până se combină frumos.

Eu am folosit o tigaie specială cu forme de mini pancakes, dar nu este obligatoriu. Puteți folosi orice tiagie normală. Depinde cât de mult turnați din compoziție, rezultatul poate fi o clătită mai mare sau mai mică.
O să vă dați seama că trebuie să le întoarceți atunci când se formează niște bule pe suprafața clătitei. În jur de un minut și jumătate la foc mic.


Puteți folosi ca și topping deliciosul nostru unt de arahide cu Omega 7 sau cele mai bune gemuri și dulcețuri fără zahăr! 


Iată mai jos și varianta de clătite care au fost făcute într-o tigaie normală fără forme. Cu topping de unt de arahide cu Omega 7, cremă de cocos și gem de caise. O nebunie! :)



Poftă dulce să aveți! Vă pupă Freud! :)
.....................................
Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/