Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Domnul de care m-am despărțit. Și de ce.


M-am despărțit de domnul bax. Uneori îl alintam bax banii. Un fel de Buggs Bunny, dar fără umor, greu de cărat pe scări și care costa familia destul de mult. 
Sigur că pe domnul bax în căra domnul Radu și chiar mi-au zis niște fete că eram foarte drăguți în supermarket, eu cu două plase mici și el cu două baxuri de apă. 
Atunci mi s-a pus prima dată pata. E OK în țara asta, în care am crescut cu apă de la robinet, să plătim, să cărăm și să mai facem și probleme mediului înconjurător cu milioane de PET-uri? 
Chiar mai bine decât să le reciclezi este să nu le folosești deloc. Ai amprentă de carbon mică-mică. 

Pisicile mele sunt cele mai pretențioase la apă și mâncare...
Apă curată nu înseamnă sute de PET-uri! Sună bine să reciclezi, dar nu e mai grozav să limitezi consumul de plastic. Pentru că se poate!
Posted by Secretele Ramonei on Friday, 25 October 2019


Așa m-am împrietenit cu Brita. Toate bune și frumoase acasă, însă Brita era ca Monica din Friend în liceu. Adică un pic cam grasă! Doi litri și ceva! Nu puteam să ieșim împreună în oraș, în parc, la birou sau la sală. Nu că aș avea ceva împotriva grăsuțelor, dar Brita nu merge singură. Trebuia să o car eu!
Păi, de-asta m-am despărțit eu de Domnul Bax? Ca să o car pe doamna Brita? 
No way!
Noroc cu nepoata ei mai mică. Nu doar că e mai suplă, dar NU TREBUIE SĂ O IEI PLINĂ CU APĂ DE ACASĂ! Are filtru și îți curăță apa în timp ce bei. O poți umple de aproape oriunde!


Eu am umplut-o din parc. Nu, nu din lac :)) era o țâșnitoare în zonă!
Nu-i așa că e și deșteaptă și frumoasă? 
Tu ce culoare îți alegi? 
https://www.kitchenshop.ro/brita#/pageSize=30&viewMode=grid&orderBy=1
P.S. Și pisicile mele beau apă filtrată de Brita ;)