Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Cum faci fericită o femeie în 39 de minute!


Sunt multe lucruri în care nu e bine să te grăbești. 
Când mănânci, de exemplu, și totuși o faci mereu la prânz în fața calculatorului de la serviciu. 
Mulți se grăbesc și când fac dragoste, de parcă le-ar trebui mai mult timp pentru seriale!
Dar când bagi rufele în mașina de spălat chiar te grăbești și nu vrei să dureze prea mult până le scoți! Să fie repede și bine. 
Sunt multe mașini care au programe scurte și multe femei dezamăgite de acestea. Chiar și eu m-am gândit “Poftim! Acum sunt și murdare și ude!”


Așteptam ceva smart și m-am trezit cu o mașină de spălat cu inteligență artificială (AI). Probabil nevestele oamenilor de știință dintr-o țară îndepărtată s-au plâns toate în același timp că omul a ajuns deja pe lună și nu s-a inventat încă Turbo Wash-ul!


LG AI DD (adică și deșteaptă și Direct Drive) are TurboWash360 care curăță ÎN PROFUNZIME în doar 39 de minute! Fără să strice materialele! O ajută și cele 4 duze care fac să vină apa din patru direcții. Ca în filmele americane: Ieșiți afară rufelor! Sunteți încercuite!


Noua divă LG merită titlul de AI pentru că ȘTIE ce bagi în ea! Senzorul identifică SINGUR tipul de țesătură, tu îl mai ajuți puțin spunându-i materialul. Are stocate câteva zeci de mii de date privind spălarea așa că NICIODATĂ nu o să fie dură cu țesăturile delicate. Nu o să mai porți o haină pentru că a ieșit din modă, nu pentru că a ieșit stricată din mașină!


LG continuă pariul de 10 ani. 
Motoarele DD (DirectDrive) de la noua generație de mașini de spălat LG au 10 ani garanție! Vin timpuri grele pentru cei care trăiesc din reparații, că e clar că nu se strică!
Cred că deja mă știe toată lumea că-s nebună cu protejarea mediului nu doar prin reciclare, ci și prin reducerea consumului. LG AI DD este A+++. 
Dacă încălzirea globală… te lasă rece, factura la curent s-ar putea să te intereseze :)) 
Va fi semnificativ mai mică!


Nu vă aburesc, dar mașina asta de spălat o va face. Programele de spălat CU ABUR igienizează tot, ceea ce, atunci când ai un copil sau pisici sau și copil și pisici și câine… contează! 
Nice touch este aplicația Smart Thinq care te lasă să controlezi mașina de spălat de la distanță cu smartphone-ul!
Eu mai am un test! Ceva personal. Pisicile mele stau pe mașina de spălat, uneori și în timpul programului de stoarcere. Așa că eu am “testul cu pisica”! Dacă lor nu le place și nu se simt bine pe ea… adio! (Apropo, eu și acum mă uit să nu cumva să fie una dintre ele în cuvă când dau drumul și vă sfătuiesc și pe voi să faceți la fel!)
Ați văzut din poze că LG AI DD este “cat friendly”. Le place! Uite! Asta ar trebui să adauge LG pe descrierea mașinii: Încap foarte bine două pisici PE mașina de spălat și se vor simți foarte puțin zguduite în timpul programului TurboWash! :D