Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Secretele pe care le împart nașa și fina…


Nașa și fina sunt două străine care au devenit prietene și apoi două prietene care au devenit rude. Pe lângă soț, nașii sunt singurele rude pe care ai luxul să ți le alegi!
Ar însemna ca fina mea să fi ales foarte prost dacă v-aș spune secretele ei! Fanteziile ei, dorințele cele mai intime, unele dintre ele seamănă cu ale mele. Apele liniștite sunt adânci. 
Dar dacă tot sunt secrete, nu cred că vă așteptați să vi le spun! 
Ce fel de nașă aș fi? 


Pot să vă spun însă unde le discutăm. Înainte nașa și fina se întâlneau la fântână. Stăteau câte o oră să umple două găleți cu apă. Acum nu ne mai întâlnim la fântână, ne întâlnim la robinet. Apa e la fel de curată. 


Fina mea  zice că s-a întâlnit prima dată cu Brita la mine acasă. Nașul ei se laudă că prima dată s-a întâlnit cu Brita la Hotel Sheraton. Toată România s-a întâlnit de fapt cu Brita la KITCHESHOP!


Dacă nu știți deja de cănile filtrante de la Brita citiți articolele aici: 

Dacă le știți trecem la NEXT LEVEL! Sistenul OnTap - pe robinet, purifică 600 de litri de apă cu un singur filtru (foarte ușor de schimbat!)

Cât îți ajung 600 de litri de apă? Vreo 3-4 luni!!! 


Ce elimină? 99,99% dintre bacterii, particule de microplastic, pesticide și erbicide. Elimină și clorul, mirosurile, metalele grele. 

Ce lasă? Calciul și magneziul din apă RĂMÂN în apă! Grija multora dintre voi, cei care mi-ați scris, este justificată: multe filtre curăță apa și de elementele care o fac atât de favorabilă vieții. Brita ȘTIE ce să lase în apa ta!
LCD-ul te anunță câți litri mai ai așa că va fi foarte simplu să-ți faci calculele. 


De ce suntem îmbrăcate amândouă în ie când prezentăm “lucruri deștepte de la nemți”? Pentru că dacă îți pasă de România faci mai puțin plastic! Iar 600 de litri filtrați cu Brita înseamnă 300 de PET-uri mai puțin. 


Acum ați înțeles ce spune IA? IA și tu un filtru nemțesc… pentru RomânIA.  https://www.kitchenshop.ro/brita