Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Ca să reușești în viață… începi TARE de dimineață! 5 cadouri pe care ți le poți face singură!


1. O cafea bună, 100% Arabica! 

Pentru că NIMIC nu e de nerezolvat cu o cantitate suficientă de cafea bună! Cafea Fortuna este alegerea mea dimineața, la prânz și uneori chiar seara pentru că atunci când muncești pentru un vis al tău nu ți se termină programul la ora 17…

2. O companie care să îți facă bine. 

Nu-ți bea niciodată cafeaua cu oameni care te trag în jos! Rețeta românească a fericirii este PRIETENIA. Nu-i așa că atunci când le pregătești cadourile surpriză prietenilor te simți fantastic? Iar când le ascunzi prin casă pe cele pentru familie te simți misterioasă? 100% sărbători, 100% arabica!

3. Sport! (În felul tău)

Eu mă antrenez cu Jane Fonda. Da, vine acasă :)) Și astăzi avem un Rendez-vous în fața televizorului! Apropo, te-ai înscris în concursul Cafea Fortuna? Premiul cel mare e un smart TV! Vitalitatea femeii ăsteia care a fost sex simbol, activistă și a donat milioane pentru cauze sociale mă inspiră!  Ca si cafeaua Fortuna Rendez-vous.

4. Două lingurițe de dragoste. 

În tot, dar mai ales în cafea. Radu mi-o pregătește în fiecare dimineață. Am niște migrene groznice dacă nu-mi ridic într-un fel tensiunea, deci pot spune că dragostea și cafeaua sunt și “medicamente". Nice job, Doctor Coffee!

5. Atitudinea

100% feminină, 100% arabica. Pentru că o femeie fără atitudine e ca o cafea pe care poți să o bei de nevoie, dar niciodată de plăcere. Fortuna Rendez-vous este o cafea cu atitudine! O afacere de familie, românească, de succes.
Fă-ți cadou Fortuna Rendez-vous și hai să cucerim lumea!