Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Un cadou pe care mi-l fac mie de Crăciunul ăsta! Și una dintre rezoluțiile de la Revelionul trecut și ce a ieșit din ea!


În familia mea s-au făcut mereu cadouri utile! Știu, sunt Cenușăresele Crăciunului! Ai mei merg pe o “rețetă” sigură ca aia de șnițele: Spune-mi ce-ți trebuie să-ți iau. 
Am primit șosete, chiloți, pantofi comozi (niciodată cu toc) și chiar o pătură electrică, nimic specatculos, dar cu pătura electrică am încălzit culcușul Evei când puii ei aveau câteva zile! Util, nu? 

De Crăciunul trecut mi-am făcut cadou prima Brita. Acum e la mama, la Constanța că dar din dar se face raiul. Câteva zile mai târziu, de Revelion, am decis și că una dintre rezoluțiile mele pentru noul an va fi să reduc consumul de PET-uri cu aproape 100%. Adică să nu mai cumpăr deloc “apă-în-plastic”. 

De celelalte două rezoluții: 
Să mă antrenez mai des cu Jane Fonda și 
Să nu mă mai cert cu Radu 
nu m-am ținut. 
Poate la anu’ (și la mulți ani)
Însă de asta cu plasticul, OMG! Nu numai că nu am mai cumpărat eu apă la plastic, dar mi-am convins familia, mare parte din prieteni și v-am convins și pe voi să faceți un dar frumos planetei și vouă!
Nu mai cărăm baxuri. 
Nu mai poluăm cu plastic. 
Economisim bani.
Și nu mai avem amprenta de carbon aferentă producerii PET-urilor și TRANSPORTULUI lor! Sunt mii de curse ZILNIC cu apă “plată”. Nici nu vreau să mă gândesc câte gaze de eșapament murdăresc apa asta “cristalină” de pe rafturile suprmarketurilor! O mizerie!!

De Crăciunul acesta vă fac și eu un cadou util. Nu chiloți și nici ciorapi că nu știu ce măsuri aveți :) dar o Brita vi se potrivește sigur!
Câștigă o cană filtrantă ca a mea și carafă Brita în concursul de pe instagram! Click mai jos!




Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) pe