Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

10 talente ascunse ale doamnei Cătină!


De când am început Secretele Ramonei m-am bazat pe ea! De unde credeți că avem Omega 7 în untul de arahide? Dar Doamna Cătină mai conține și Omega 3 și 6, vitamine, minerale și antioxidanți. 
Astăzi e o zi specială pentru mine și echipa “secretelor”! Vă spun de ce la punctul 1! :)

10. Cătina ajută digestia! La mai multe niveluri: colonul, mucoasa digestivă și chiar ajută în tratarea unor probleme gastrointestinale! Unii “șamani” spun că le chiar vindecă. Eu încerc să păstrez un echilibru în tot ce zic. 

9. Ameliorează simptomele astmului. Am testat asta pe soțul meu și funcționează mai ales în compania mugurilor de pin. Radu îi mănâncă și goi. 

8. Scade colesterolul! Nu atât de mult ca exercițiile fizice, dar mie nu-mi place să fac sport și cum am mereu colesterolul în limitele normale cred că numai alimentația poate să aibă un merit. Putem spune că am testat pe mine. 

7. Ridică la putere sistemul imunitar. E mai greu să-i convingem pe copii de asta :) Răcelile se vor prinde mai greu de mâncătorii de Cătină!

6. Un adevărat complex de vitamine: A, C, E, F, P și B complex!

5. Pentru fanaticele dietelor, tot ea reduce senzația de foame!

4. Limitează efectul radicalilor liberi prin cei peste 50 de antioxidanți!! Prin asta putem spune că doamna Cătină ÎNCETINEȘTE ÎMBĂTRÂNIREA. #TinerețeFărăBătrânețe

3. Neurologii spun că și sistemul nervos are de câștigat dacă prindeți cătina în meniul zilei.

2. Îmbunătățește vederea. Nu cumva stai cam aproape de telefon? :)

1. Ajută economia națională! Cum așa? Poate nu știați, dar în România se produce poate cea mai bună cătină BIO din lume. Așa că nu doar din patriotism sursa noastră de cătină a fost mereu din țară. Împreună cu voi, începând de astăzi vom crește și mai mult vânzările de cătină BIO românească pentru că am plăcerea să vă anunț A DOUA “CREMA SUPREMA”! CĂTINĂ ȘI MIGDALE! O puteți comanda chiar acum de aici: https://greensugar.ro/product/crema-suprema-catina-si-migdale-cu-omega7-230g/ 

Prețul special de lansare este de doar 29 de lei / 230g.


Împreună cu doamna Cătină lansăm și un adevărat desert la borcan: MALAGA! E ultra-wow! Cine a mâncat înghețată Malaga va recunoaște gustul pentru că e recreat perfect! Doar că nu faci roșu în gât :) https://greensugar.ro/product/crema-desert-cu-stafide-malaga/