BROWNIE CU UNT DE ARAHIDE (FĂRĂ ZAHĂR)


Glas se ține scai după mine. Cred că mă consideră mama lui. Pentru cei care nu știu povestea porumbelului Glas (așa l-am botezat) începe să facă progrese. Parcă zboară mai binișor, dar de mâncat tot nu vrea singurel. Îi dau eu pe cioc de 3 ori pe zi. Este incredibil de iubitor. Nu, lui nu i-am dat să guste din brownie pentru că are mâncărica lui specială. Dar vouă dragii mei vă dăruiesc rețeta cu poftă mare de gătit. Este absolut senzațională! Nu aveți nevoie de mixer! Chiar este incredibil de rapidă.


  Ingrediente umede:  
3 banane coapte (zdrobite bine)
60ml ulei de floarea soarelui
150g iaurt grecesc
2 ouă
2 lingurițe esență de vanilie
50g îndulcitor Green Sugar Premium* cu putere dublă de îndulcire
(*îndulcitor din Stevie, 100% natural cu zero calorii și zero indice glicemic)

  Ingrediente uscate:  
200g făină tip 650
½  linguriță sare
½ linguriță bicarbonat de sodiu
2 lingurițe praf de copt
½  linguriță scorțișoară
40g cacao

  Pentru topping:  
100g granola sau fulgi de ovăz simpli


1. Aveți nevoie de două boluri. În primul bol combinați toate ingredientele umede în ordinea de mai sus. Folosiți un tel. Nu aveți nevoie de mixer.


2. În celălalt bol combinați toate ingredientele uscate. Acum combinați bolurile între ele :)) Amestecați ușor până se combină frumos. Gata! Asta e tot!

3. Într-o formă de ceramică 24x24cm, am pus o bucată mare de hârtie de copt, peste care am turnat compoziția. 


4. Momentul meu preferat, să pun untul de arahide. 


Eu am pus 6 linguri după care am amestecat foarte ușor încât să nu stric prea mult aspectul :)


5. Presărați granola sau fulgi simpli de ovăz. Recomand niște fulgi de ovăz mai mari.



6. Băgați tava în cuptorul preîncălzit - 30 de minute -  180 grade.






Eu am făcut-o aseară, iar a doua zi de dimineață tot pufoasă era. A fost minunată la micul dejun. Merge foarte bine cu fructe proaspete, cu cafea sau cu un pahar de lapte. Poftă mare! Vă pupăm! :* 


Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/