Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Nunta noastră. Așa cum am văzut-o eu. (Intră să vezi pozele)


Mă gândeam la ei ca la niște oameni din altă dimensiune. Niște extratereștri din spațiul cosmic. Îi știam atât de bine din vorbele altora și totuși nu îi cunoșteam deloc. Acum 5 ani le savuram fotografiile, iar în urmă cu 2 luni când Radu m-a întrebat "și...de cine vrei să fi pozată la nuntă?" I-am răspuns cu o voce nesigură "e greu. Pe cine vreau eu, sigur nu e disponibil"

Cred că știți deja că Radu este un tip al naibi de ambițios. A luat telefonul și l-a sunat pe Andy Ostafi, Mădă Ostafi era disponibilă. Cum era posibil? Să sunăm cu două luni înainte de nuntă și să găsim un loc liber pentru noi? Tocmai se anulase alta. S-au despărțit înainte să se ia. Cum să reacționezi la vestea asta? Nimic nu este întâmplător.

Radu a închis convorbirea și mi-a spus "îi avem pe Ostafi." Genunchii mi s-au înmuiat iar lacrimile au început să curgă ca proastele. De fericire bineînțeles.
Ostafi Photography înseamnă o familie de ciudați, cum spun chiar ei. Mădă și Andy Ostafi sunt atfel. Oameni care nu merg la nunți pentru bani, lor chiar le plac nunțile, găsesc miresele niște dive care trebuie să strălucească și peste 20 de ani în fotografiile de la nuntă și mai ales cred că arta și fericirea sunt pe aceeași pagină.
Sunt cei mai buni!


Nu o spunem doar noi. Au reputația că sunt cei mai buni și cei mai scumpi fotografi de nunți din Romania. Vi le confirm pe ambele, dar fiind o femeie cu 15 ani de pictură în spate pot să vă spun că investiția merită!!! Peste 20 de ani, când copilul meu se va uita în album va spune “ce frumoasă ai fost mamă la nunta ta!
Ce frumoși și veseli am fost toți, cum a zis nașa Monica. Și ce frumos a scris Mădă Ostafi despre noi, cum a zis nașa Oana.

Nu a fost o nuntă. A fost o petrecere între prieteni. Pe nisip, cu picioarele desculțe.

Avem 2000 de poze. Ei au făcut o scurtă selecție. Vă invit să le priviți cu noi. Poate cu un pahar de vin lângă :) Noi am ajuns deja la al treilea. Noroc!