Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Poate cea mai bună supă cremă de roșii din lume!


Poate cea mai bună supă cremă de roșii din viața mea. Nu este prima încercare, am un număr mare de rețete testate până acum. Niciuna nu a fost ca asta. Și culmea, nici nu este atât de complicată. Puține ingrediente și multă dragoste :D
Eu am folosit roșii la consvervă pentru că roșiile din piață încă nu au gust. Și aici am testat tot felul de roșii la conservă, așa că vi le recomand pe cele mai gustoase. Serios, la final nici nu crezi că roșiile din supă nu au fost din grădină! :))


  Ingrediente: (4 portii) 
2 conserve cu roșii decojite
1 sticlă cu roșii pasate sau 1l cu suc de roșii
Câteva frunze măricele de busuioc proaspăt
200ml smântână
50g unt
sare si piper dupa gust
1-2 catei mari de usturoi (pentru crutoane)


Am pus într-o oală toate roșiile din conservă plus sucul de roșii. Am amestecat puțin și am lăsat la fiert. Din momentul în care a început să fiarbă am pus capacul și am mai lăsat pe foc 20 de min (foc foarte mic).


După ce a fiert supa am oprit focul și am început să pun pe rând și restul de ingrediente. Mi-am pregătit blenderul de mână și am început cu frunzele de busuioc. Le-am blenduit bine.


Am adăugat smântâna, untul, sare și piper după gust și am continuat să blenduiesc. 


Cam asta a fost tot pentru supă. M-am pus să fac și câteva crutoane. Am tăiat o felie mare de pâine, am băgat-o la prăjitor după care am frecat un câțel de usturoi pe ambele părți. Nu știu dacă chiar arată ca niște crutoane, dar mi-am dat interesul să le tai cum se cuvine :)


E gata! Numai bună de mâncat! Usturoiul de pe crutoane în combinație cu supa....absolut orgasmic! :))))




!!! Până pe 12 februarie 2020 primești de la MegaImage câte un punct la fiecare 20 de lei cheltuiți la ei. La 15 îți iei orice produs Neoflam cu reducere 70%. Adică aproape gratis! ;)