Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Vine vara și toate ne dorim “un corp de plajă”. Cum se numește perioada asta? Hunger games.


La haine, moda se schimbă mai des decât ar fi nevoie și ne lovește economiile. Mai precis, nu putem să le facem deloc :) Eu, cel puțin, nu pot și nu-s vreo fașionistă :) Moda merge însă mai departe, prea departe, se ia de trupurile noastre, ale femeilor. Ba e la modă să ai sânii mari, ba abdomenul plat, ba fund bombat, ba sprâncene subțiri, ba mai groase decât ale bărbaților! Eu refuz să-mi desenez pe față o altă față doar pentru că așa se poartă! E îngrijire personală sau bal mascat??

Mama a suferit mult că nu era mai plinuță, cum era la modă pe vremea ei, acum 5-6 ani nu erai suficient de slabă dacă nu puteai să-ți cumperi blugi de la copii, acum e o nouă modă: strong is the new sexy și ne călcăm în picioare în săli supraaglomerate. De ce?
Nu sunt feministă, dar nu vi se pare că LA EI e mai simplu? Ce sacrificii le cere moda masculină a trupului? Să-și lase barbă??!

Suntem femei. Nu suntem vaci, nu suntem analfabete și nici internetul nu ne lipsește! Uitați-vă la poze! Ce însemna “o femeie frumoasă” acum 50 de ani, ce însemna acum zece și ce înseamnă acum! Cine dictează aceste trend-uri și cum de avem dreptul să fim diferite, unice, dar ne lăsăm uniformizate?
Mai grav, vorba doamnei doctor Mihaela Bilic, pe care o respect enorm, DE CE TREBUIE SĂ FIM SLABE??!
Slabe de ce? Slabe de înger :)) Oi! Bine, am fost prea dură, oițe. 
Chiar trebuie să mă deprime că am pus 4kg și din cauză că sunt deprimată să mănânc noaptea și să mai pun 4??

Mai important: dacă mâncăm sănătos și mergem la sală ar trebui să facem asta singure?
Exclus! Ce? Lui i se asortează burta cu bemveul, dar tu ești atât de slabă de nu pleacă liftul cu tine sau rămâi între etaje??
Haideți să schimbăm asta chiar de luni. 
Mergeți la sală împreună. În cuplu. Mai ales dacă ai un soț mai nervos, ca al meu, efortul fizic îl scapă și de stres, nu doar de kilogramele în plus. 
Și mâncați sănătos și tu și el, dar fără să facă nimeni foamea că în loc să ajungeți în vacanță ajungeți în ambulanță. 

Rețete pentru o cină romantică aici: http://greensugar.ro/gust-verde