Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Budincă dulce cu făină de migdale și ovăz. Fără zahăr/ lactoză/ gluten.


Când i-am spus lui Radu că micul nostru dejun de azi este fără zahăr, fără lactoză și fără gluten m-a întrebat... și mai este comestibil?” :))
După prima furculiță n-a mai întrebat nimic. După prima felie mi-a cerut-o pe a adoua. După ce a terminat tot m-a întrebat cu un zâmbet vinovat “și… când mai faci?” :))
Poate fi un mic dejun sau un desert extrem de rapid. În rețeta de azi am îndulcit cu noul produs Green Sugar Premium! Este o stevie nouă, extrem de pură! Felicitări Green Sugar! Ați reușit să faceți un produs pe care să-l confunzi cu zahărul! Da, da! Nu mai există nicio diferență!
Noul produs vine în două variante. Putere de îndulcire normală (exact ca aceea a zahărului) sau putere dublă de îndulcire. Eu am folosit astăzi Green Sugar Premium cu putere dublă de îndulcire. Avantajul? Am folosit mult mai puțin decât de obicei.
Ca semn de mulțumire că-mi urmăriți rețetele vă ofer 10% REDUCERE la orice produs de pe site-ul greensugar.ro. Folosiți codul RAMONA10 la finalul comenzii.


  ingrediente:  
3 ouă mari bătute bine
100gr făină de migdale
50g fulgi fini de ovăz
1 linguriță cu esență de vanilie
½ linguriță scorțișoară
200ml lapte vegetal

  pentru decor:  
fructe proaspete
..................
*Green Sugar este un îndulcitor 100% natural din stevie cu zero calorii și zero indice glicemic. Recomandat de Societatea de Nutriție din România.
  
1. Într-un bol puneți pe rând ingredientele chiar în ordinea de mai sus. Amestecați bine și turnați compoziția într-o tigaie (compatibilă cu cuptorul) sau într-o tavă.


2. Băgați tigaia la cuptorul preîncălzit (180 grade) pentru 35 minute. La final budinca trebuie să fie ușor rumenită la suprafață.


Aveți răbdare cu ea vreo 5 minute să se mai răcească după care o puteți decora cu fructe proaspete.


Pudrați fără să vă simțiți vinovați cu Green Sugar pudră. Doar are zero calorii! ;)



Am făcut și un mic filmuleț aici:

Când i-am spus lui Radu că micul nostru dejun de azi este fără zahăr, fără lactoză și fără gluten m-a întrebat... "și mai este comestibil?" 😂 După prima furculiță n-a mai întrebat nimic. După prima felie mi-a cerut-o pe a adoua. După ce a terminat tot m-a întrebat cu un zâmbet vinovat "și... când mai faci?" 😍 Poate fi un mic dejun sau un desert extrem de rapid. În rețeta de azi am îndulcit cu noul produs Green Sugar Premium! Este o stevie nouă, extrem de pură! Felicitări @greensugar ! Ați reușit să faceți un produs pe care să-l confunzi cu zahărul! Da, da! Nu mai există nicio diferență! 👌🏼❤️ Rețeta detaliată pe blog (link în bio). ........................... Ca semn de mulțumire că-mi urmăriți rețetele vă ofer 10% REDUCERE la orice produs de pe site-ul greensugar.ro. Folosiți codul RAMONA10 la finalul comenzii. 😉🎁

82 Likes, 1 Comments - RAMONA CONSTANTINESCU (@secreteleramonei) on Instagram: "Când i-am spus lui Radu că micul nostru dejun de azi este fără zahăr, fără lactoză și fără gluten..."
Aici găsiți gama mea completă de produse fără zahăr, fără conservanți, fără ulei de palmier: https://greensugar.ro/secretele-ramonei/