Faceți căutări pe acest blog cu diacritice

Ghid necenzurat pentru începătoarele în instagram


Vremea când orice fată dezbrăcată strângea repede followers a trecut. Sunt pur și simplu prea multe care se dezbracă! Playboy a ajuns în pragul falimentului din cauza atâtor fete goale. Uneori și de haine și de conținut.  
Fotografii spun că o femeie cu gura întredeschisă “dă sexy în poze”. Asta nu înseamnă să ai TOATE pozele cu gura întredeschisă de parcă ai avea polipi și nu poți respira pe nas! 
Când ai mai puțini followers decât contul pisicilor mele, Marley & Freud, e mai bine să reziști tentației de a pune la descriere “public figure”. La fel, când nu scrii NIMIC și ai doar poze în costum de baie nu se potrivește descrierea “personal blog”. 
Nu trebuie să postezi zilnic dacă nu s-a întâmplat nimic deosebit sau funny. Foamea de atenție dă dependență. 

Când mergi la Înviere nu pune tag-uri ca să se știe cu ce te-ai încălțat și îmbrăcat. Un haștag cu “feeling blessed” e suficient. Cel puțin până vor apărea lumânări “de firmă” :)
Categoria “mood” nu a fost inventată ca să-ți dea ocazia să pui poze cu alte femei care arată cum nu o să arăți tu niciodată, fotografiate în locuri în care, probabil, nu o să ajungi niciodată! Crezi că demonstrezi ceva cu asta? Sigur că demonstrezi! Că nu-ți place viața ta.

Chiar dacă prietenul tău NU e fotogenic îți recomand să nu-l scoți chiar din toate pozele. Până la urmă nu te-ai combinat cu el pentru că e “instagramabil” :)

E OK să pui poze cu mâncare DACĂ E A TA :) Făcută de tine. Sau dacă vrei să dai insight-uri despre restaurante bune. Dacă, însă, singurul scop e plictiseala sau vrei o ocazie să pui un location șmecher îți sugerez să-ți pui pofta în cui. TOATE instagramerițele de succes sunt invitate zilnic în locuri șmechere să mănânce gratis și au refuzat, probabil, chiar locul unde ești tu de vreo 4-5 ori. 

Nici eu nu am casa perfectă, dar vă recomand tuturor să nu intrați în moda asta nouă în care multe își fac poze prin showroom-uri de mobilă. Sau, cel puțin, să aveți grijă să nu se vadă etichetele :))

Nu plângeți pentru comentarii nasoale, multe sunt de la invidioase, dar nu mergeți nici la cealaltă extremă în care să ignorați zeci de comentarii care semnalează o problemă. Radu zice că atunci când îi spun trei prieteni că e beat se duce să se culce… 
Al dracului norocos, ăsta chiar ARE trei prieteni!